12 eves vagyok. Es lesz egy osztalykirandulas. Ott meg le kell vetkozni furdo ruciba. Olyan kicsik a melleim, es konos is lesz. Az osztalytarsaimnak mar eleg nagy mellunk van. Micsinaljak? :\
12 évesen az oszt.társaidnak nagy melleik vannak??
szerintem az a normális,ha még csak épphogy csak van valami. ne legyél elkeseredve,biztos senki sem fog kinevetni.
és igen,lehet hogy nem sokára megjön. jobb ha beszerzel betétet is.nehogy ott érjen meglepetés..
nálunk is a legtöbb lánynak már volt melle,nekem is. viszont mára már csak 1-2 lánynak kicsi (14 évesek vagyunk). és sajnos nekem is kicsi,pedig elég régen el kezdett nőni :( (lassan 4 éve)
nekem 2,5 évvel azután jött meg hogy folyásom volt. 12 évesen volt először fehér maszat a bugyimon.
nem tudsz mit csinálni,jobb esetben nem röhögnek ki. és nem is kell kiröhögniük,hiszen nem tehetsz róla hogy mekkora melled van. főleg 12 évesen.
15 leszek
Ha fáj a melled az azt jelenti hogy vagy nőni fog a melled,vagy éppen nem sokára mensid lehet.
A mi oszályunkba a lányok alapból szégyenlősek voltak,senki nem akart volna a másik előtt meztlenkedni,a fiúk is ugyanígy voltak.És nem mindenki a melle miatt,aki kövér volt,vagy bőrhibás az azért.De meg lett oldva,mindenki a legjobb barátnőjével együtt öltözött át,méghozzzá úgy hogy előbb alul vetkőzőtt le,és hosszú polót vettünk fel,tehát a poló addig takart alul,és szépen ha alul fennt volt már a fürdőruci akkor ha éppen egészet hordtál felhúztuk a poló alá így senki nem látta a cicid,és ha meg külön bikini felső volt azt is a poló alatt vettük fel,levetkőzés ugyan így volt,a felsőt azonnal felvettük és az takart felül is és alul is így előbb alul bújtunk ki a fürdőruciból v. bugyiból és felvettük a másikat utána meg a poló alul vettük le a a bikinit.De ha vannak szekrények akkor ha a szekrények felé befordulsz úgy sem lát senki,majd meglátod.Mindent meg lehet oldani.
12 évesen ez nem ciki!! :)
16 évesen már sajnos eléggé.. :( Mi is megyünk kirándulni, hétfőn, és fürdünk is, én meg olyan lapos vagyok elöl, mint egy deszka. Remélem nem fognak cikizni... ://
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!