Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Osztálykiránduláson menstruáln...

Osztálykiránduláson menstruálni? Tippek? (lent)

Figyelt kérdés
Tehát az a helyzet, hogy ma jött meg és holnap megyünk ott alvós osztálykirándulásra. Elég ideges vagyok, mert általában nagyon erős a vérzésem és itt nem lesz túl sok lehetőség betét/tampon cserére. De nem is ez a lényeg.. Tudnátok adni tippeket pl. éjszakára, hogy ne legyen véres az ágy? Vagy bármi ami eszetekbe jut, hogy könnyen átvészeljem ezt a 2 napot? köszi:)

2012. szept. 13. 14:53
 1/10 anonim ***** válasza:
60%
Éjszakai betét, és akár 2 bugyit is vehetsz fel.
2012. szept. 13. 14:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Tehát 1 éjszaka?? pont a legerőssebb akkor lesz.

Először is vegyél kézfertőtlenítőt, ha erre írtad, hogy nem lesz lehetőség (bár én anélkül is csinálnám, nem zavarna). Éjszakára tampon, vehetsz extra méretűt(a normlnál eggyel nagyobb, azthiszem extra a neve) Tegyél be mellé betétet is, éjszakait, azt a jó nagyot. Ne érdekljen, hogy kényelmetlen stb... Írtó gáz lenne, ha össze kennéd azt az ágyat.. pluszba tehetsz be vattát is, vagy zsepit de szerintem ezek mellet már nem kell :) Hány éves vagy amúgy?

2012. szept. 13. 14:57
 3/10 A kérdező kommentje:
igen, 1 éjszaka. 16 éves vagyok. létezik valami olyan módszer ami csökkenti a vérzés erősségét? :/
2012. szept. 13. 15:04
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Úúú szegény,az pech.Rakj be egy törölközőt alád,vegyél fel kettő bugyit.Nekem is sokáig volt ilyen problémám,de kitapasztaltam:ha éjszaka a lábamat egymás mellet,egyenesen tartom,akkor nem lesz annak nyoma az ágyon:)
2012. szept. 13. 15:06
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondom, ha a normálnál eggyel nagyobb tampont használsz 100% hogy nem ázol át, főleg ha betét is van bent! Azt kb. elég lesz 4 óránként cserélni, vagy még ritkábban. De ah nem használsz tampont, akkor örülj, ha a normált feltudod rakni..!
 6/10 anonim ***** válasza:
83%
Úúú szegény,az pech.Rakj be egy törölközőt alád,vegyél fel kettő bugyit.Nekem is sokáig volt ilyen problémám,de kitapasztaltam:ha éjszaka a lábamat egymás mellet,egyenesen tartom,akkor nem lesz annak nyoma az ágyon:)
 7/10 anonim ***** válasza:
85%
Ja és még valami,ha egy éjszaka,akkor lehet hogy célszerű lenne a hálózsák,igaz hogy meg fogsz sülni,de akkor már mindegy:))
2012. szept. 13. 15:07
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

hát vegyél nagyibugyit, betét + tampon, nappalra is betét (vékony) a tampon mellé, ha van wc a közelben, nyilván, bármikor cserélhetsz, legyen nálad tisztítókendő és pl nagyobb méretű tampon (ne aggódj az se böhöm nagy, de sokkal többet bír, ne csak minit vagy normált vigyél)

és aludj rövidnadrágban... ne csak bugyiban.

meg vigyél kis nejlonzacsit ha mégis átáznál legyen hova rejteni pl táska belső zseb stb.

és görcsoldót is vigyél sose lehet tudni (pl no-spa).

2012. szept. 13. 15:22
 9/10 anonim ***** válasza:
90%
amúgy max ha sok limonádét / citromlevet iszol az egy kicsit segít, ne kérdezd miért...
2012. szept. 13. 15:22
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
A dupla betét a barátnőm módszere volt a 8.-os sítáborban (4 éjszaka, plusz 9 órás buszút). Az enyém az volt, hogy egyszerűen felkeltem egyszer éjszaka, elmentem mosdóba és kicseréltem. Lehet tampon plusz betét, ha bírod a tampont éjszakára. A törölköző jó ötlet. Egyébként próbálkozhatsz egy vas pezsgőtablettával, mert az erős vérzés vagy a hosszú menstruáió (több mint hat nap) vagy a kettő együtt lehet vashiány jele. Eszem ágában sincs megijeszteni, nekem volt ilyen egyszer, csak azért mondom. De alkatfüggő, van akinek alapból erős a vérzése.
2012. szept. 13. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!