Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikortól ajánlott elmenni...

Mikortól ajánlott elmenni nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés

Január óta élek sexuális életet, panaszom nincs, óvszerrel védekezünk. Nem szeretnék semmilyen gyógyszert szedni.

El kellene azért mennem szűrésre? Vagy rá ér akkor ha lesz problémám is...

2013. máj. 22. 19:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet a női orvosnál is kellemetlen tapasztalata, csak kevésbbé valószínű, és a másik dolog hogy nem annyira görcsös talán a viselkedése a kérdezőnek elötte.
2013. máj. 23. 12:32
 12/17 anonim ***** válasza:
Menj el szűrésre még az idén, aztán évente. Azt, hogy milyen nemű orvoshoz mennél szívesebben, Neked kell tudni. Sokan vannak, akik inkább nőre szavaznak, de olyanok is, akik inkább férfira. Nézz magadba, Te milyen nemű orvosnál éreznéd magad kevésbé kellemetlenül? (Én pl a második csoportba tartoztam tiniként.) Valójában nincs különbség.
2013. máj. 23. 14:17
 13/17 anonim ***** válasza:

Akkor te a ritka tinik közé tartozol, mert mi a barátnőimmel, rokonaimmal mind a női dokit választottuk tini korunkban.

Aztán később már kezdett mindegy lenni...

2013. máj. 23. 15:49
 14/17 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem a férfiak empatikusabbak (tudjátok, lovagiasság). Na meg nagyobb a kezük, úgyhogy nem kell könyékig bemászniuk, ez is előny :)
2013. máj. 23. 19:23
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy ritkább, ha valaki a ffi dokit preferálja tiniként, de szerintem ennek is - annak is lehetek nyomós okai. Viszont hülyeség valakit ffi/nő dokihoz irányítani a saját preferenciánk, jó/rossz tapasztalataink alapján, mert ezt mindenkinek magának kell érezni, beleképzelni magát a még ismeretlen szituációba, és eldönteni, mi segítene inkább a félelmek legyőzésében, mitől idegenkedik kevésbé. Mert az ugye nem kérdés, hogy a nőgyógyászhoz menéstől mindenki idegenkedik legalább egy kicsit. Ma már én is elmondhatom, hogy szinte mindegy, bár ha lehet választani, én a mai napig férfit választok (két gyerek és sok elfogyasztott orvos után, akik között akadt ffi is nő is szép számmal).
2013. máj. 23. 20:56
 16/17 anonim ***** válasza:
Az előző válaszoló minden szavával tökéletesen egyetértek!!!
2013. máj. 24. 06:47
 17/17 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, hogy itt nem irányítgatásról van szó, hanem inkább arról, hogy sok fiatal először orvoshoz készülőnek eszébe se jut, hogy van női nőgyógyász is, méghozzá egyre több.

Nem árt ha hall róla, és akkor talán könnyebben elmegy és nem dönt az otthon maradás mellett.

2013. máj. 24. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!