Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csak nekem fáj eléggé a...

Csak nekem fáj eléggé a rákszűrés?

Figyelt kérdés
Most voltam másodjára,emlékeztem h fáj,de most még jobban fájt,amikor mintát vett,még fel is szisszentem.Azóta szexhez se nagyon van kedvem.L20

2013. máj. 22. 17:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanannál az orvosnál voltál? Vannak durvább dokik, akkor keress inkább másikat, mert általában nem szabadna hogy fájjon. Inkább csak kicsit kellemetlen érzés.
2013. máj. 22. 17:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Egy kicsit lehet érezni, pici vérzés is elfogadható, de szerintem is durva a doki.

Keress másikat!

2013. máj. 23. 08:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy az orvossal van a baj. Valószínűleg az első rossz élmény miatt megfeszíted magad, begörcsölsz ezért volt fájdalmasabb a második.

Tudom, hogy nem egyszerű, de próbáld meg ellazítani az izmaidat, próbálj meg közben másra gondolni, így nem lesz fájdalmas.

2013. máj. 23. 08:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Amikor a mintát vette, akkor fájt és nem amikor a kacsát dugta be!

Szóval nem a feszítéssel, hanem inkább tényleg a dokival lehet a gond.

2013. máj. 23. 09:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Eleve egy jó doki megvárja, míg ellazulsz kicsit, beszélget és mondja is, hogy lazulj el, addig nem fog hozzá. Melegített műszerei vannak és lassú, nem kapkod. Ilyet keress.
2013. máj. 23. 10:48
 6/7 A kérdező kommentje:

pedig nő nőgyógyász,és igen,konkrétan a mintavétel fájt.

na nem baj,most egy évig nem kell mennem,mert jók az eredmények.nekem amúgyis extra alacsony a fájdalomküszöböm.

amúgy nem is nagyon vérzett,egy napig volt egy kis rózsaszínezés,de ennyi,meg aznap nem szeretkeztem,mert érzékeny volt

2013. máj. 23. 12:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Bízzunk benne, hogy legközelebb már nem fog fájni.
2013. máj. 23. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!