Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez nőgyógyászati rákszűrés...

Ez nőgyógyászati rákszűrés eredmény mit jelent?

Figyelt kérdés

Kenet értékelhetőségénél, egyéb: cytolysis.

Kenet általános minősítése: kóros, neoplasticus hámelváltozás

Mirigyhámsejtek, atypusos mirigyhámsejtek ( AGC-NOS), Endocervicalis sejtek.

Utána olvastam,de sok félét írnak, két nap múlva megyek vele vissza a dokihoz, remélem nem csak megnézi a papirt és elhajt. Köszi minden választ.

2013. ápr. 14. 11:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ha ezzel az eredménnyel elhajt, súlyos műhibát követ el...

Az eredmény nem éppen jóindulatú elváltozást jelez, valószínűleg (rövidesen) valamilyen műtétre is szükség lesz (pl. konizáció).

2013. ápr. 14. 11:22
 2/12 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 14. 11:23
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem jót. A mirigyhámsejtek nem normálisak, de nem ítélhető meg pontosan, hogy rosszindulatú folyamat indult el vagy esetleg vmi gyulladás okozza. Jó eséllyel conisatió lesz belőle.
2013. ápr. 14. 11:26
 4/12 A kérdező kommentje:
Remélem azért, gyereket szülhetek még majd,fiatal vagyok nincs még gyerekem sajnos. Bele se merek gondolni mi lesz ha nem..
2013. ápr. 14. 15:02
 5/12 anonim válasza:
Na mit mondott a doki? Konizáció után nyugodtan szülhetsz gyereket még, nyugi!
2013. ápr. 18. 01:24
 6/12 A kérdező kommentje:
amitől féltem,majd hogy nem elhajtott, eléggé flegma stílusú orvos. Azt mondta legközelebb a szakrendelőbe menjek ne ide... igazából semmit sem,a hpv kenetet is ugy vette le mintha a fogát húznák. Gondolom várta hogy a pénzt rakjam a zsebébe. A testvéremet is ő műtötte, amíg meg nem kapta a neki szánt összeget,nem igazán ment be a kórterembe hozzá a műtét után. Megkapta aztán néha megnézte nem e lázas, meg kérdezte hogy van,de az már nem fért bele az összegbe hogy elmondja mi az a dermoid ciszta,annyi volt a válasza hogy nézzen utána az interneten. Nekem is kb, ennyit mondott, ezt ki kell vizsgáltatni semmi mást.
2013. ápr. 18. 13:05
 7/12 anonim ***** válasza:

Sajnos a kérdésedre nem tudok válaszolni,mert nem igazán értek ezekhez a dolgokhoz,neten meg nem találnék többet,mint Te.

Viszont elég fura a dokid,már bocsi,szerintem mindenképp keress egy normálisabb orvost,ha van rá lehetőséged.

Tudom,hogy nem mindenki engedheti meg magának a magánrendelést,de SZTK-ban is lehet találni rendes orvost,az enyém is ott rendel,és nála jobb dokit el sem tudnék képzelni...Próbálj esetleg ismerősöktől érdeklődni.

Minden jót kívánok Neked,és remélem nincs semmi komoly bajod!

2013. ápr. 19. 16:39
 8/12 anonim ***** válasza:
De a "cytolysis" valami gyulladás nem?
2015. febr. 20. 12:15
 9/12 anonim ***** válasza:
Meg az "atípusos" sem hangzik jól -
2015. febr. 20. 12:15
 10/12 anonim ***** válasza:

Meg oda van írva, hogy "kóros", az sem

éppen valami jó

2015. febr. 20. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!