Petefészekcisztám van, mit lehet/mit nem?
Kedves utolsó!
A szeretkezés nem fog ártani, ha finoman csináljátok. Vagyis engem anno azért tiltott el, mert az 5cm nagy és a súlyánál fogva megtekeredhet (mint pl egy labda egy hálóban) és akkor az elzárt petevezeték problémát okozott volna... Tehát a hirtelen mozgás az amitől el lettem tiltva. és hát szex közben eléggé mozog az ember...
Fürdeni is lehet, gyógyvízben is. csak az úszást is finoman, vigyázva...
Minden "cisztás" lánykának:
Az orvosok nem tudják egyes ciszták kialakulásának okát! Azért mert a mai világban a test és lélek gyógyítása különvált!
Évekkel ezelőtt történt az életemben egy nagy tragédia, amit nem tudtam feldolgozni. Évekig hordoztam magamban a sérelmeimet, fájdalmamat...
Pár hónapja kiderült, hogy 5cm cisztám van amit a petefészkemmel együtt ki kell műteni. A vizsgálat után a kezembe akadt egy könyv: Lelki eredetű testi betegségek lexikonja, fellapoztam és döbbenve tapasztaltam a ciszta kialakulásának lehetséges okait. Teljes mértékben illett rám amit abban találtam. A lelki fájdalmam cisztává szilárdult... Aztán megkönnyebbülve úgy gondoltam, hogy ha műteni kell akkor a petefészkemmel együtt kiveszik belőlem a múltbéli lelki sérelmeimet is. Egy héttel később ezzel a gondolattal mentem el egy másik orvoshoz, ahol már csak 3,5 cm-est találtak. És 1hónap váróidőre intettek a műtéttel kapcsolatban. Elkezdtem komolyan foglalkozni a lelki gyógyulás lehetőségével. Tudtam, hogy engem nem kell megműteni, mert ha feldolgozom a problémámat, nem dédelgetem magamban tovább a sértettségemet akkor el fog tűnni a cisztám!!! Brandon Bays Belső utazás című könyve nagyon sok energiát adott az öngyógyításhoz!!! Múlt héten mentem el újra vizsgálatra. Az eredmény:Teljesen ép és egészséges petefészek!!! Cisztának semmi nyoma!!
Elgondolkodtató, hogy mennyire csodálatos dolgokra képes az emberi agy!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!