Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Petefészekcisztám van, mit...

Petefészekcisztám van, mit lehet/mit nem?

Figyelt kérdés
Igazából ma derült ki, kisebbfajta sokkot kaptam, semmit nem tudtam kérdezni az orvostól és nem is vagyok tisztában ennek veszélyeivel. Emellett lehet ülőfürdőt vennem, tampont használnom, nemi életet élnem stb.?

2013. máj. 21. 19:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

A szeretkezés nem fog ártani, ha finoman csináljátok. Vagyis engem anno azért tiltott el, mert az 5cm nagy és a súlyánál fogva megtekeredhet (mint pl egy labda egy hálóban) és akkor az elzárt petevezeték problémát okozott volna... Tehát a hirtelen mozgás az amitől el lettem tiltva. és hát szex közben eléggé mozog az ember...

Fürdeni is lehet, gyógyvízben is. csak az úszást is finoman, vigyázva...

Minden "cisztás" lánykának:

Az orvosok nem tudják egyes ciszták kialakulásának okát! Azért mert a mai világban a test és lélek gyógyítása különvált!

Évekkel ezelőtt történt az életemben egy nagy tragédia, amit nem tudtam feldolgozni. Évekig hordoztam magamban a sérelmeimet, fájdalmamat...

Pár hónapja kiderült, hogy 5cm cisztám van amit a petefészkemmel együtt ki kell műteni. A vizsgálat után a kezembe akadt egy könyv: Lelki eredetű testi betegségek lexikonja, fellapoztam és döbbenve tapasztaltam a ciszta kialakulásának lehetséges okait. Teljes mértékben illett rám amit abban találtam. A lelki fájdalmam cisztává szilárdult... Aztán megkönnyebbülve úgy gondoltam, hogy ha műteni kell akkor a petefészkemmel együtt kiveszik belőlem a múltbéli lelki sérelmeimet is. Egy héttel később ezzel a gondolattal mentem el egy másik orvoshoz, ahol már csak 3,5 cm-est találtak. És 1hónap váróidőre intettek a műtéttel kapcsolatban. Elkezdtem komolyan foglalkozni a lelki gyógyulás lehetőségével. Tudtam, hogy engem nem kell megműteni, mert ha feldolgozom a problémámat, nem dédelgetem magamban tovább a sértettségemet akkor el fog tűnni a cisztám!!! Brandon Bays Belső utazás című könyve nagyon sok energiát adott az öngyógyításhoz!!! Múlt héten mentem el újra vizsgálatra. Az eredmény:Teljesen ép és egészséges petefészek!!! Cisztának semmi nyoma!!

Elgondolkodtató, hogy mennyire csodálatos dolgokra képes az emberi agy!!!

2013. júl. 13. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!