Hasi UH-n észrevették volna ha petefészekcisztám van?
Nőgyógyászati kivizsgálás során került sor a hasi UH-ra, rákszűrés, tapintásos vizsgálat és mellvizsgálat mellett.
Azért kérdezem, mert most hagytam abba a fogamzásgátlót, az első menszeszem rendben megjött, azóta viszont már egy hete késik a második...már minden eszembe jutott, h mi okozhatja... De most voltam kb 2 hete nőgyógyászaton és ott azt mondták teljesen egészséges vagyok.
húúúú erről tudok mesélni:
Hasi ultrahangon cisztát állapítottak meg néhány hete. Az ultrahangos szólt, hogy menjek el nőgyógyászhoz vele. Elbumliztam nőgyógyászhoz, aki tapintásos meg hasonló vizsgálatok után közölte, hogy ELKÉPZELHETŐ a dolog. A biztonság kedvéért hüvelyi ultrahangot kért. Hüvelyi ultrahangon pedig semmit nem találtak. Tehát ki tudja, hogy kinek kellene és mit észrevenni a mai egészségügyben. Hüvelyin a méhemet is elég nehezen találták!!!!!!!!! Nemhogy még cisztát.
Mondjuk a ciszta egyébként és hol van, hol nincs jó esetben.
Nemrég hagytad abba a fogigátlót, szerintem ne idegeskedj, ilyen előfordulhat.
Akkor igyekszem türelmes lenni és a tabletta kellemetlen utóhatásának betudni a dolgot. Tök örültem, amikor az első rendes mensim megjött a tabi abbahagyása után (mondjuk az is 38 napra, de nekem a tabi előtt is 35 napos ciklusaim voltak). Most meg sehol semmi...
Azon gondolkodtam, hogy esetleg megpróbálom a cickafark teát, ártani nem árt, talán megjön tőle :)
Ez a tabi utóhatása, csak ezt nem szokták reklámozni. Vkinek évekig nem áll helyre...
3 hónapig legyél türelmes, aztán irány a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!