Lányok/nők, nektek is szokott ilyen lenni? :/
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy amikor menstruáltok, néha vér helyett ilyen kis "vérgöbök" jönnek ki. Mert nekem igen. És ha nektek igen, akkor szoktátok érzeni (egy meleg vmi így kijön, kibuggyan)? Én igen. És ha nektek is vannak ilyen kis vérgöbök, akkor nektek mekkorák? Mert nekem eddig tök kicsik voltak, babszemnél nem nagyobbak, de most jött egy ilyen dió nagyságú, és kicsit megrémültem!!! :OOO :( Ez mitől lehet? Folyadékhiány, igyak többet? Vagy mi? :///2013. máj. 21. 16:38
1/8 anonim válasza:
Az alvadt vér ne aggódj. Tudod a hüvelyed nem egy merev cső, és ha kevés a vér egy ideig ott gyűlik a hüvelyedben, és amikor már több van, akkor darabokban jön ki.
2/8 A kérdező kommentje:
Hú, köszi, most megnyugtattál :)
2013. máj. 21. 16:43
3/8 anonim válasza:
Nagyon szívesen! :) Első voltam.
4/8 anonim válasza:
én is most menstruálok, tegnap kezdődött, és tegnap pont ugyanezt a kérdést akartam feltenni, mert nekem is ugyanez van. :D úgyhogy köszi hogy olvastál a fejemben :D
5/8 A kérdező kommentje:
szívesen, kedves 4es :D
2013. máj. 21. 19:14
6/8 anonim válasza:
Ezek a göbök nem csak alvadt vér darabok, ahnem a méhnyálkahártya ami levállik a menstruációkor. Mivel ez leválik azért vérzel. Pont úgy képzeld el mint ahogy egy seb vérzik mivel lejött róla a bőr. Tehát az a sok darab angyrészben a nyálkahártya és teljesen normális, hogy ezek vannak.
7/8 anonim válasza:
-azok méhfal darabok. igen,nekem volt már olyan hogy nem csak ilyenek jöttek ki,hanem nagyok voltak és az egész havim ilyen volt,szinte nem is volt vér csak ilyen nyálkahártya.ami volt vér,az is barna volt...
- igen,én is szoktam érezni,amikor folyik. legtöbbször akkor,amikor suliban ülök és hirtelen teszek egy mozdulatot,pl keresztbe rakom a lábam,lehajolok a táskámért vagy szimplán felállok.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, megnyugtattatok :)
2013. máj. 22. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!