LÁNYOK! Nektek szokott kellemetlen "illata", inkább szaga lenni a puncitoknak? Vagy a nedveteknek.
Figyelt kérdés
Attól félek elkaptam valami fertőzést, igaz még nem élek nemi életet de medencén vagy akárhol :|2012. júl. 15. 15:38
1/9 anonim válasza:
darabos, túrós folyásod van? mert az lehet gomba fertőzés, de pillanatok alatt ki lehet kezelni. irány egy doki!
2/9 anonim válasza:
Akkor kerüld el a fiúkat légyszí, nehogy valami betegséget terjesz!!!!!!!!!!!!!!!!! OK???
3/9 anonim válasza:
nem. nekem olyan illata van amilyennek lennie kell. nekem ink az a probléma hogy nagyon nedves ott.
4/9 anonim válasza:
nem szerintem azonnal menj orvoshoz!!!!
5/9 A kérdező kommentje:
igen egyszer volt olyan is.. és ez nagyon nagy baj? ettől lehet majd még gyerekem? nem merek elmenni, se anyám elé álni ezzel a problémámmal. Alapból is szégyenlős-viszahúzódó vagyok.. nem hogy még ezzel.|: magam is elbirok menni? 15vagyok
2012. júl. 15. 15:43
6/9 anonim válasza:
nem szokott. Legjobb ha elmész orvoshoz, kapsz kúpot, krémet ha szükséges és rendbe jössz.
7/9 anonim válasza:
Hát ha a váladékomat megszagolom és semmi szaga,akkor megnyugodok,de a bugyim általában nagyon büdös.
8/9 anonim válasza:
én is ezzel a problémával küszködök most.
9/9 anonim válasza:
Ha a puncid kellemetlen szagú, akkor menj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!