Ha megjott majus 4. en akkor most 20. an miert jott meg megint!?
Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 14:38
1/4 anonim válasza:
Az első menstruációd jött meg 4.-én?
2/4 anonim válasza:
ha az első ciklusok, akkor semmi baj, mert még nem renszereződött, tehát még nincs meg a pontos ideje, hogymikor jönmeg,azelső 2-3 hónapban nekem is így volt, de ma már normálisan van meg :) Ne aggód(ha az első) ha már megvan jó ideje, akkor fordulj nőgyógyászhoz, vagy várd meg a következőt, lehet hogy most valami "hiba" csúszott bele :)
3/4 anonim válasza:
figyelj,nekem 2-án múlt el és megjött már 12-én,ma van a kilencedik nap és még van (halvány) barna folt. szerinted? :(
4/4 A kérdező kommentje:
Hat egyutterzek veled kedved utolso.Minden honapba atveszelem nagy nehezen a verzest es ha elmulik akkor ugy vagyok vele,hogy huha vegre szabad vagyok...hat ebbe a honapba eddig csak egy hetig voltam szabad:(
2013. máj. 21. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!