Normális? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Már lassan fél éve van ez a nyálka,ami nekem nagyin fehér.Reggel amikor felébredek,a pizsama gatyám tiszta megszáradt nyálka..2013. máj. 20. 12:49
11/11 anonim válasza:
beképzeled. két barátnőm is járt már így,egyiknek sem jött meg valójában. csak már annyira várták és te is várod,hogy beképzeled magadnak a görcsöket,stb. én is egy időben annyira vártam hogy a folyásomat "barnának láttam". idősebb nőknél a terhesség,a szülés utáni vágy miatt a szervezetük terhességre utaló jeleket produkál,holott nem terhesek,csak annyira azok akarnak lenni.
hidd el,te meg nem vagy azon a szinten(ahogy olvasom). majd megjön ha kell.
nekem is 12 évesen volt barna folt,de valójában 14 évesen jött meg. úgysem akkor jön,amikorra várod. tapasztalat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!