A fogyókúra miatt lehet, hogy vér helyett csak minimális mennyiséhű barnás trutymó jön?
1.5 hónapja fogyózom de az utóbbi 3 hétben inkább csak súlyt tartottam. Sportolok, és 1200 kcal körül eszek. felvittem ezt 1400ra de akkor csak súlyt tartottam.. Most meg a menzeszem megjött időben, de nem is vér jön, hanem barnás-feketés cucc..ez is csak akkor ha wcre megyek, tehát olyan mintha mondjuk egy normál menzesz utolsó napjában lennék...Vért is csak akkor.látok ha.pisilés után kitörlöm..A fogyókúra miatt lehet? Ha a következő hónapban is ilyen lesz, menjek orvoshoz?
14/L
epp ez az hogy most egeszsegesen eszem. sok zoldseg, gyumolcs, csirke, turo, zabpehely. de ha most visszaallok a regi etrendemre vidszahizok...:( es meg fogyni szeretnek
167 cm/ 54 kg
tudom h normalis a sulyom de 50 ala akarok menni..
Küldesz magadról privátban képet? Mondanám, hogy ne akarj 50 lenni, de ha magamból indulok ki, akkor 158 cm-hez voltam 45 kg és nem voltam csontváz. Szóval ha ebből indulok ki, lehet, hogy te sem vagy az,de... Jó lenne egy kép. :)
Az étkezéseddel akkor nincs semmi baj, nagyon jól eszel.
Kalóriát számolod? Mennyit eszel egy nap?
Mert ha keveset, de egészségeset eszel, az is tud gubancot okozni a szervezetedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!