Még mindig nem jött meg a menstruációm, szerintetek ennek köze lehet ehhez? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
egyik nap beszéltünk biosz órán arról, hogy ha valaki fogyókúrázik, akkor lehet, hogy kimarad neki mondjuk egy hónap vagy több.. nekem még egyáltalán nem jött meg, de lehet hogy nekem is azért mert fogyókúrázom? már elég régóta.. 14 éves vagyok, viszont az osztályomban már mindenkinek meg van. és most mielőtt elkezdenétek írni, hogy ennyi évesen nem kéne fogyókúrázni, stb.., de igenis kell mert nagyon kövér voltam, valamit muszáj volt tennem, mivel jövőre gimibe megyek, és szerettem volna szebben kinézni meg minden, és sikerült is mivel fogytam, viszont ha abbahagyom a fogyókúrám akkor félek, hogy visszahízok.. (meg amúgy sem fogytam még le amennyire szeretnék)
szerintetek? vagy 14 évesen még normális ez?
normális válaszokat kérnék!
2013. ápr. 15. 18:33
1/2 anonim válasza:
Ne izgulj, 14 évesen még teljesen normális, hogy nem jön meg, úgy 17 éves korodra kellene megjönnie.
2/2 anonim válasza:
Az igaz, hogy ha kevés a testzsír arányod, az befolyásolhatja a menstruációt, viszont 16 éves korodig kell megjönnie az első menstruációdnak. Addig ne aggódj, viszont egyél rendesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!