Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció az osztálykirin?

Menstruáció az osztálykirin?

Figyelt kérdés

Most menstruálok és jövőhéten szerdán megyünk kirándulni. Ígyis nagyon erős a vérzésem és nagyon rendszertelen még, úgyhogy nemtudom hogy fogom kibírni a buszt, ami mondjuk kb 2 órás, de félek hogy baj lesz! Tampont félek használni, mert

1.: amikor nem érzem állva és leülök benne akkor érzem és fáj

2.: van hogy már a behelyezés is fáj.

Ezeken a problémákon hogy segíthetnék? Ja meg amikor bent van a tampont azt érzem hogy pisilnem kell.

És olyan rossz hogy amikor reggel felkelek ilyen alvadt vér csurog ki belőlem a betétbe, úgyhogy ott nemtudom mit csináljak mert a WC külön épületben van, és reggel a szobámtól is nehéz kiérni a WC-re hogy ne csorogjon ki oldalt az a nagy adag alvadt vér!

Remélem érthető volt és remélem segítetek nekem!

14/L

#mensii
2013. máj. 19. 12:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek!

Utolsó: nem megyünk fürdeni, ez inkább túrűzós kirándulás lesz a hegyekben. OB-normált használtam, mert a mini az nembírna olyan sokat (állítólag) és mini amúgy sincs itthon.

Rengeteg pózban próbáltam, de nemmegy! Megpróbálom aznap mikor felkelek feltenni, ha nem megy lesz időm kivenni:) Vagy nemtudom:/

2013. máj. 19. 20:52
 12/13 anonim ***** válasza:

Nehogy aznap próbáld feltenni!:)

Akkor inkább most próbálkozz még, bár lehet tényleg jobb lenne csak az éjszakai betét. Vigyél azért váltócuccokat, ha összevéreznéd valamid. Feszes bugyi tényleg jó megoldás lehet.

2013. máj. 19. 20:57
 13/13 A kérdező kommentje:
Oké, akkor próbálgatom előtte. Viszek váltócuccot bőven, és gondolok a feszes bugyira is:)!
2013. máj. 19. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!