Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció az osztálykirin?

Menstruáció az osztálykirin?

Figyelt kérdés

Most menstruálok és jövőhéten szerdán megyünk kirándulni. Ígyis nagyon erős a vérzésem és nagyon rendszertelen még, úgyhogy nemtudom hogy fogom kibírni a buszt, ami mondjuk kb 2 órás, de félek hogy baj lesz! Tampont félek használni, mert

1.: amikor nem érzem állva és leülök benne akkor érzem és fáj

2.: van hogy már a behelyezés is fáj.

Ezeken a problémákon hogy segíthetnék? Ja meg amikor bent van a tampont azt érzem hogy pisilnem kell.

És olyan rossz hogy amikor reggel felkelek ilyen alvadt vér csurog ki belőlem a betétbe, úgyhogy ott nemtudom mit csináljak mert a WC külön épületben van, és reggel a szobámtól is nehéz kiérni a WC-re hogy ne csorogjon ki oldalt az a nagy adag alvadt vér!

Remélem érthető volt és remélem segítetek nekem!

14/L

#mensii
2013. máj. 19. 12:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
34%
Tegyél be éjszakai betétet. Egyébként ha tampont használnál, akkor nyugodtan tudnál pisilni, hiszen a tampon a hüvelyedbe van, de a pisi nem onnan jön. :)
2013. máj. 19. 12:37
 2/13 A kérdező kommentje:
Értem, csak nagyon nyomja a húgyhólyagomat.
2013. máj. 19. 12:38
 3/13 anonim ***** válasza:
51%
A húgyhólyagod nyomja a tampon? Akkor valahogy nem jól van.
2013. máj. 19. 12:41
 4/13 anonim ***** válasza:
51%
Az eddigi válaszok írója vagyok. De inkább használj éjszakai betétet.
2013. máj. 19. 12:44
 5/13 A kérdező kommentje:

Igen, ha ülök akkor pisilnem kell tehát nyomja a húgyhólyagom. Nemtudom mitől, de félek is behelyezni!

Azért aznap megpróbálok egyet ha másnem kiszedem!

2013. máj. 19. 13:37
 6/13 anonim ***** válasza:
Most menstruálsz és jövő hét szerdán mentek kirándulni, addig még szerintem el is fog múlni.
2013. máj. 19. 14:04
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd még a tampont. Mindneképp éjszakai betétet használj és jó feszes bugyit. Az osztálykirándulásokon nincs túl sok alvás csak pár óra. Mielött lefekszel cserélj betétet. A buszon is használj éjszakait az csak nem telik meg 2 óra alatt. A legtöbb átázás a nem megfelelő bugyi választás miatt van. Nagyon fontos hogy milyen bugyit hordasz. Fontos a szoros, feszes bugyi. Szerdáig meg csak enyhülni fog az erőssége ha már most megvan.
2013. máj. 19. 14:19
 8/13 A kérdező kommentje:

Drága 6-os! Nekem több mint egy hétig is elszokott tartani, de 6 napig mindenképp! És mivel 22-én megyünk, nem fog elmúlni, én már csak tudom!

Utolsó, köszönöm a válaszodat, megfogadom:)

2013. máj. 19. 16:22
 9/13 anonim ***** válasza:
ha elmúlni nem is fog, talán enyhébb lesz már, mint az első napokon. Ne aggódj késöbb valószinüleg rövidebb ideig fog tartani. Felnőtt korban szerencsére a legtöbb nőnek rövidül a tini korhoz képest. Sokaknak csak 3 nap, pl nekem is. Tiniként volt hogy több mint egy hét volt, aztán fogamzásgátló mellett 5 nap, most már csak 3.
2013. máj. 19. 16:59
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem meg próbálgatnod kéne a tampont, mert én is olyan voltam, hogy hagytam-hagytam, aztán egyik este már muszáj volt, hogy tampont rakjak fel, és mivel semmi tapasztalatom nem volt benne, csak bénáztam. Próbálj OB-t, az a legjobb. Fürdeni nem mentek? Egyébként lehet azért fájt a felhelyezés, mert nem jó pózban próbálkoztál, és a méret sem volt jó. Éjszakára viszont tényleg betétet rakj be.
2013. máj. 19. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!