Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől dagadhat be baloldalamon...

Mitől dagadhat be baloldalamon a kisajkak?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok és szűz.

Elkezdett viszketni a kisajkak és amikor mentem fürdeni észre vettem,hogy a bal oldalamon 3szor nagyobb,mint a jobb oldalamon. Mit tegyek? Nagyon viszket és eléggé piros. Mitől lehet ez?

2013. máj. 19. 01:19
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Biztos,hogy nem,mert nekem fent van a csiklónál és hosszba 3szor nagyobb,mint a jobb oldalamon.
2013. máj. 19. 02:03
 12/17 anonim ***** válasza:
Na jó, akkor rakj fel képet :P
2013. máj. 19. 03:03
 13/17 anonim ***** válasza:
Kedden mindenképpen orvoshoz kéne menned. Most szólj Anyukádnak.
2013. máj. 19. 07:47
 14/17 anonim ***** válasza:
Elképzelhető allergia,bár akkor nem csak a bal oldalon jelentkezne.Lehet,h történt ott egy apró hámsérülés,ami miatt keletkezett egy kis gyulladás. Nem kell orvoshoz rohannod,keddig kibírná,de érdemes lenne olyan krémmel kenni,ami gyull.csökkentő,de gomba ellenes is.Az a baj,h az ilyenek receptre kaphatók(pl.Pimafucin,Pimafucort).De ha van otthon Canesten,azzal is bekenheted,valószínűleg csökkenteni fogja a panaszaidat.
2013. máj. 19. 09:30
 15/17 A kérdező kommentje:
Persze,képet... :D Köszönöm a válaszokat. :)
2013. máj. 19. 11:23
 16/17 anonim ***** válasza:

Elműlt?

Valószínűleg allergia valamire.

2013. máj. 21. 09:22
 17/17 anonim ***** válasza:

Lehet allergia, szúnyogcsípés (nem vicc).

Nem akarlak ijesztegetni, de akár herpesz is.

Stabil sokéves párkapcsolat, negatív STD szűrések mellett ( értsd: senki nem "járkál " félre nálunk) nekem is volt. Nem csak szexuális úton terjed. Az I és a II herpesztörzsek kereszteződtek ( ajak és nemi herpesz) így az "ajakherpesz" is megjelenhet intim tájékon.

Érzésre olyan, mint egy enyhébb darázscsípés, kicsit fáj és nagyon viszket.

Ne vakargasd, mert szétterjeszted ( ha az van) és mosd sokszor. Ha nem múlik-múlt el irány a nőgyógyász!

Remélem, csak valami irritáció és nem valami komolyabb :)

2013. máj. 21. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!