Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi bajom van? Mit csináljak?

Mi bajom van? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nagyjából egy éve van vissza térő hüvelyi fertőzésem/gombám. Jártam többször is nőgyógyásznál, kaptam klion és hasonló hatóanyagú kúpokat. Mindig azt mondták hogy candida... Nos most már egy ideje nem tért vissza. De ma reggel arra keltem hogy iszonyúan ég és viszket oda lent... Mivel más nem jutott eszembe, így bekentem neogranormonnal. Viszont fürdés közben éreztem hogy eléggé megvannak duzzadva a kis ajkaim, és és nagyon fáj. Teljesen elkeseredtem. Az immunrendszerem az utóbbi fél évben különösen legyengült ( amúgy sem volt valami erős). Egyszerűen már nem tudom mit csináljak.. Rendszeresen tisztálkodom, nyilvános vc-nél vigyázok, kéz mosás vc előtt után. Selejtnek érzem magam. Nem tudom mihez kezdjek..
2013. máj. 18. 23:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Nálam ugyanez a helyzet, csak e.coli is szokott tenyészni. Ha antibiotikumot kapok, egyből kijön a gomba. Már mindent próbáltam.:-(

Remélem lesz valakinek ötlete.

2013. máj. 18. 23:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Jó lenne. Nagyon elegem van belőle... :(
2013. máj. 18. 23:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Én is most szedtem sumetrolimot... lehet azért jött elő megint :/ de sajnos most nem tudok eljutni a nőgyógyászhoz. Jó lenne valami házi praktika.
2013. máj. 18. 23:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát ha antibiotikumot szedtél, akkor nem csoda, hogy előjött. Ilyen esetben célszerű az AB szedése alatt tejsavas kúpot használni a fertőzések megelőzésére.

Egyébként nem szedsz fogamzásgátlót?

2013. máj. 19. 11:12
 5/5 A kérdező kommentje:
nem szedek :) köszönöm a válaszod
2013. máj. 19. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!