Mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
Két-három hete késik a menstruációm, de eddig még sosem volt így. Fél éve abbahagytam a Yasminelle fogamzásgátlót, mikor szakítottam a barátommal. Azóta senkivel nem voltam együtt. Mi lehet a probléma?
Ha jövöhéten se jön meg, akkor elmegyek az orvosomhoz.
2013. máj. 18. 14:09
1/5 anonim válasza:
Kezd vacakolni a menzeszed mert nem élsz nemi életet,nem hiányzik?
2/5 A kérdező kommentje:
Az "Azóta nem voltam együtt" rész arra vonatkozik, hogy a terhesség kizárt.
2013. máj. 18. 14:19
3/5 anonim válasza:
Az első válaszolóhoz csatlakoznék, viccen kívül. Biztos te is hallottad már, hogy a rendszeres szexuális élet szinten tartatja a hormonokat, mivel olyanok szabadulnak fel közben, amik jótékonyan hatnak a menstruációra is. Mivel a fogamzásgátlót is abbahagytad és a szexuális életet is, így az ezelőtti hormonháztartásod megváltozott. Valószínűleg ezért késik. (Ha nem maszturbálsz, akkor tedd, mert az orgazmus is elősegítheti a peteérést.)
4/5 anonim válasza:
Figyi ha nem akarsz egy rút kiskacsa lenni jobb ha kerítesz 1 csávót és óvszerrel,de jól megrakatod magad mostanában.Nagyon jót tenne lehet következő hónapba percre pontosan fog megjönni hajrá:-)
5/5 anonim válasza:
Kedves kérdező!
El ne hidd amiket ezek a barmok írnak itt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!