Veletek történt már hasonló?
Figyelt kérdés
2 éve volt egy kisebb nőgyógyászati műtétem. Azóta a havim előtt és után is 3-4 napig barnázni szoktam. Így nekem a menzeszem kb 1,5 hétig tart. Januárba voltam dokinál utoljára, szerencsére minden oké volt akkor. De múlt hónapba már késett egy hetet, most meg a múlt havihoz képest is késik már 4 napja. Már kb 5 napja hol barnázok, hol nem. És szerintem ezekmiatt a hosszú menzeszek miatt sikerült most összeszednem egy gombás fertőzést is. Dokihoz majd csak leghamarabb jövő héten tudok menni, de szerintetek van valami baj? Bocsi hogy ide írtam , ebbe a kategóriába a kérdésem, de itt szerintem jobb válaszokat kaphatok. Köszi a segítséget előre is.2013. máj. 16. 09:33
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!