Tegnap óta van barna folyásom. Ez a menstruáció első jele lehet? A többi lent!
egyetértek a 10. kommenttel! Nálam kb annyi a hízás.
Ha még 13 éves vagy és nem jött meg,ne aggódj. Én 14 múltam az elsőnél,pedig elég jól fejlett voltam(nem mellméretre gondolok). És amikor nekem megjött,akkor is volt még 3 lány az osztályban,akinek nem volt. 1 idősebb volt nálam,2 fiatalabb(az egyik több mint 1 évvel). És az a csaj mivel elég sokat foglalkozott a témával,mindenkinek azt kamuzza hogy már megjött neki. De lebuktatták: az anyja kijelentése :D A másik fiatalabb is próbált kamuzni,kevesebb sikerrel. Legutóbb január végén próbálkozott hazugsággal,amit én csak utólag tudtam meg. Kiemelem,hogyha a csajnak tényleg megjött volna,előttem mondta volna,-hangosan-,nem 2 héttel utána tudom meg máson keresztül a dolgot :D De abban is az volt a furcsa,hogy mielőtt a lányoknak azt mondta hogy már neki is van menzesze,előtte 1-2 héttel azon durcázott hogy nem hiszi el,hogy xy-nak már megjött :D és ezek után próbálta elhitetni a többi lánnyal,hogy már ő is "nagy". (ha nem érthető: előttem azért mondta volna hogy neki már megjött,mert velem "versenyezett",rettegett attól hogy nekem fog előbb megjönni. szóval ha tényleg kopogtatott volna nála a mikulás, ő is már fennhangon mesélte volna másnap...)
Mily' furcsa egybeesések,nem? ;)
Láthatod,nem csak nálatok "ciki" az,ha valakinek nincs meg. pff..
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!