Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tegnap óta van barna folyásom....

Tegnap óta van barna folyásom. Ez a menstruáció első jele lehet? A többi lent!

Figyelt kérdés
Eddig még sosem menstruáltam. Mondták többen, ha barna folyásom van, akkor valószínűleg meg fog jönni. Azt is mondták hogy a hasam alja is fájni fog. De nekem nem fáj eggyáltalán.. Lehet hogy nem is jött meg, hanem csak simán valami fertőzésem van? :O

#menszesz..
2013. máj. 13. 16:55
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
:D
2013. máj. 13. 17:45
 12/13 anonim ***** válasza:
Bocsánat! Eleinte nem is biztos, hogy minden hónapban lesz menstruációd. Megint az első voltam.
2013. máj. 13. 17:45
 13/13 anonim ***** válasza:

egyetértek a 10. kommenttel! Nálam kb annyi a hízás.

Ha még 13 éves vagy és nem jött meg,ne aggódj. Én 14 múltam az elsőnél,pedig elég jól fejlett voltam(nem mellméretre gondolok). És amikor nekem megjött,akkor is volt még 3 lány az osztályban,akinek nem volt. 1 idősebb volt nálam,2 fiatalabb(az egyik több mint 1 évvel). És az a csaj mivel elég sokat foglalkozott a témával,mindenkinek azt kamuzza hogy már megjött neki. De lebuktatták: az anyja kijelentése :D A másik fiatalabb is próbált kamuzni,kevesebb sikerrel. Legutóbb január végén próbálkozott hazugsággal,amit én csak utólag tudtam meg. Kiemelem,hogyha a csajnak tényleg megjött volna,előttem mondta volna,-hangosan-,nem 2 héttel utána tudom meg máson keresztül a dolgot :D De abban is az volt a furcsa,hogy mielőtt a lányoknak azt mondta hogy már neki is van menzesze,előtte 1-2 héttel azon durcázott hogy nem hiszi el,hogy xy-nak már megjött :D és ezek után próbálta elhitetni a többi lánnyal,hogy már ő is "nagy". (ha nem érthető: előttem azért mondta volna hogy neki már megjött,mert velem "versenyezett",rettegett attól hogy nekem fog előbb megjönni. szóval ha tényleg kopogtatott volna nála a mikulás, ő is már fennhangon mesélte volna másnap...)

Mily' furcsa egybeesések,nem? ;)

Láthatod,nem csak nálatok "ciki" az,ha valakinek nincs meg. pff..

14L

2013. máj. 13. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!