Lehet ez a biciklizéstől? 14L
Figyelt kérdés
Tegnapelőtt(pénteken) az osztállyal bringáztunk,kilométereket,ami nagyon megerőltető volt,mert folyamatosan tempósan kellett haladnunk és még nagyon meleg is volt(le is barnultam rendesen).
És ma megjött a menstruációm. Kb 1 héttel előbb jött,mint kellett volna.
Lehet ez a megerőltetéstől és a nagy melegtől?
Bocsi,ha van benne off!
2013. máj. 12. 18:57
2/5 anonim válasza:
Nem hinném hogy köze lenne a kettőnek egymáshoz. De nyugodj meg nem kell félned, még nem állt be rendesen a menstruációd, van akinek még 16-17 évesen is hol késik hol hamarabb megjön.
3/5 anonim válasza:
Ez attól van, hogy még fiatal vagy és nem állt be rendszeresre a menstruációd.
4/5 A kérdező kommentje:
de nálam úgy szokott lenni,hogy a vérzés előtt 8 nappal kezdődik a barna folyás. most meg úgy jött,hogy a második barna folyásos napon. és ez tűnik furcsának.
újságban olvastam olyan lányt,aki több napos biciklitúra utolsó napja utánra várta a menzeszét,de a meleg és a tekerés miatt a túra alatt érkezett neki.
most akkor jól gondoltam?
2013. máj. 13. 20:17
5/5 anonim válasza:
A sport annyiban befolyásolja a menstruációt, hogy ha megvan, akkor több vér jön, ennyi. Attól nem fog se előbb, se később megjönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!