Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A biciklizéstől lehet? :/

A biciklizéstől lehet? :/

Figyelt kérdés
elkezdtem intenzíven biciklizni 1honapja és nyújtó gyakorlatokat is végzek lábra és már elég erős vádlim és combom is van és mostanában kezdtem észre venni hogy a térdemnél olyan kék eres, talán visszér (itt-ott vannak a lábaimon, nem annyira sulyos, de engem nagyon zavar mert csunya:( (?) ez normális? másoknak is van/volt ilyen? pedig ha tornázok mozgok sokat akkor nem kéne ilyennek lennie... lehet ellene tenni valamit
2013. máj. 12. 11:11
 1/5 anonim válasza:
elötte végzet valamilyen sportot? vagy valami megterhelőbbet?
2013. máj. 12. 11:15
 2/5 A kérdező kommentje:
hát még gerinctornát végzek mert muszáj és akkor használok nyújtó gyakorlatokat lábra
2013. máj. 12. 11:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Pont, hogy ha tornázol, akkor valószínűbb, mert a fokozott igénybevételtől kitágulnak a vénák, valamint ha kevés zsír van rajtad, akkor jobban látszanak az erek.

Ehhez még hozzájárul a hajlam, és néhány életmódbeli tényező, de szerintem ha nem igazi komoly visszérről van szó, akkor nem kell vele foglalkozni, mert túl sokat úgysem lehet ellen tenni. Olyasmi ez, mint a striásodás.

2013. máj. 12. 11:21
 4/5 A kérdező kommentje:
hát stria is található rajtam sajnos elég sok a csipőmnél ://
2013. máj. 12. 11:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is, meg a hónaljamnál is :) Tegnap leégtem, megint szép pirosak lettek, de ennyi, mára már el is múlt. Ha akarod, megpróbálhatod kenegetni őket ilyen-olyan krémekkel, de ezekről én garanciát nem tudok mondani.
2013. máj. 12. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!