Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek? Ez gyógyítható,...

Mit tegyek? Ez gyógyítható, nem? Akkor nekem mért jön vissza több éve minden menstruáció után és mióta nemi életet élek még minden együttlét után?

Figyelt kérdés

A problémám a folyamatos folyás, eleinte fehér, majd sárgás és viszket. Nőgyógyász antibiotikumtól kezdve kúpokig és egyéb kencékig mindent felírtak. Elhúzódó gombás fertőzésem van (a tünetek is azok), de egyik orvos sem tudott normálisan kikezelni. Az egyik doki azt mondta, h életem végéig kúpokat kell használjak :' ( Eléggé kétségbeestem. Mit tegyek? Ez gyógyítható, nem? Akkor nekem mért jön vissza minden szex, mesntruáció után?

21/L

2013. máj. 12. 17:44
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

Privátban el tudnád küldeni,hogy anyagilag mennyi és hogyan is működik a doktornővel való találkozás?

Előre is köszi!

2013. máj. 22. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!