Mit tegyek? Ez gyógyítható, nem? Akkor nekem mért jön vissza több éve minden menstruáció után és mióta nemi életet élek még minden együttlét után?
A problémám a folyamatos folyás, eleinte fehér, majd sárgás és viszket. Nőgyógyász antibiotikumtól kezdve kúpokig és egyéb kencékig mindent felírtak. Elhúzódó gombás fertőzésem van (a tünetek is azok), de egyik orvos sem tudott normálisan kikezelni. Az egyik doki azt mondta, h életem végéig kúpokat kell használjak :' ( Eléggé kétségbeestem. Mit tegyek? Ez gyógyítható, nem? Akkor nekem mért jön vissza minden szex, mesntruáció után?
21/L
Mért kell a gyomrom kezelni?Ezekkel a problémákkal menjek el belgyógyászhoz?
És antibiotikumot már én sem szívesen vennék be,mert 2hónapja fogamzásgátlót szedek....
Merthogy vélhetöen candida túlszaporodásod lehet, s magad fertözöd meg, ott lent egyik lukból a másikba. Azaz a hüvelyben helyrehozhatod akárhányszor, az okot nem orvosolod vele.
Nézd ezt itt:
Igen,anno elvégeztek kenetes és vérvizsgálatos tesztet is, és abból is kimutatták a candidát...
De végelegesen segítséget nem kaptam...Párom szerint egy fél éves kúrát kéne végigcsinálnunk,de azt még egy kicsit halogatom,mint végső megoldást,mivel akkor fél évig nem lehetünk együtt... :S
Báár attól tartok,hogy lassan az következik :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!