Visszatérő hüvelygomba. Homeopátia?
Nekem gombára ezeket ajánlották:
monilia albicans 30CH (vagy 15 is jó) reggel és este 5 golyó
sepia officinalis 200CH - akut esetben napi 3 golyó, ha múlik a darabos folyás, akkor csökkenteni a mennyiséget, megelőzésre heti egyszer 3 golyó (ebből is jó a 30as is elvileg).
Én épp pár hete próbáltam ezeket, de sajnos nálam úgy néz ki, hogy a homeós bogyók csak elkezdenek hatni, már kezdek örülni, hogy gyógyulok vagy épp elkerülök egy náthát és akkor pár nap múlva hirtelen kirobban a betegség. Most is így jártam sajnos, de ha tudod, hogy hatnak nálad, akkor egy próbát megér kipróbálni. A két szer 1400 forint összesen.
Mintha én írtam volna ,velem is ugyanez történt,megkeserítette az életem éveken keresztül.
Most már több mint 3 éve kikezeltem és nem jött vissza! Sok mindent kipbóbáltam előtte, több nőgyógyásznál jártam, de a gyógyszerek,kúpok csak 1 hónapig ha segítettek vagy egyáltalán nem. Felvettük párommal együtt a Gynevac injekciókúrát pedig szurival engem ki lehetne kergetni a világból. Fájt is rendesen,hittem benne de nem segített.
Eztán ajánlotta vki az EZÜSTKOLLOIDOT. Gondoltam oké egy próbát megért nem vesztek vele semmit,kutakodtam ráleltem egy megfelelő készítményre/Dr. Juice/ és láss csodát kb 2 hétig ittam, mikor egyszer csak belémhasított a felsimerés ,hogy nem észlelem a kellemetlen tünetetket. Persze féltem hogy ez is csak az elején segít ... de eltelt 3-4-5.. hónap és boldogan nyugtáztam hogy vége. Nem mondom hogy mindenkinél segít de egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!