Hüvelygomba ez talán?
Ha valakinek hüvelygombája van és ha nem kezeli előbb utóbb elmúlnak a tünetek? Csak a szövődmények maradnak meg? Viszkető, fehér túró jellegű váladékozás ami 2-3 napig tartott. 1x fordult elő és egy intim zuhany elmulasztotta. Nem tudom, hogy hüvely gomba lehetett-e. Amikor nőgyógyásznál jártam nem talált semmi szokatlant.
Egyszer kb 3-4 hétig tartott ilyen kelés/pattanás jellegű borsó nagyságú pöttyök jelentek meg rajtam a nagyajkakon és körül. Szemölcsre gyanakodtam vettem is rá krémet ami szépen el is mulasztotta azóta nincs tünet semmi sem jött vissza. Egyetlen problémám a barnázgatás mensi első és/ vagy utolsó napján illetve, hogy rendszertelen és alapból hosszú a menseszem. A szemölcs kezelésére kellett volna kúpot is használnom vagy valamilyen gyógyszert? A hüvelygomba ha az volt nem kezeltem talán van valami szövődmény tudtomon kívűl? Szeretném kivizsgáltatni magam. Milyen vizsgálatokra számíthatok? Milyeneket kérjek? Mit gondoltok erről a helyzetről?
Válaszokat előre is köszi! (Ja és szoktam járni nődokihoz nem azt kérdezem, hogy menjek vagy sem, mert mindenképpen menni fogok csak szeretnék felkészűlni rá.)
a 'barnázgatás' normális, hogy kinek mi a hosszú menzesz, az megint jó kérdés
nem hiszem, hogy gomba, az nem múlik el így magától, volna folyásod, viszketés, szag
a szemölcs már egy érdekesebb dolog, azt esélyes, hogy valami komolyabb fertőzés okozta, nem ártott volna még akkor orvoshoz fordulni, mert lehetnek olyan komplikációk, amik miatt egy életre megbánod az akkori lustaságodat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!