Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez talán hüvelygomba?

Ez talán hüvelygomba?

Figyelt kérdés
A hüvelyemnél borzalmas viszkető érzésem volt. Vasárnap kezdődött. Eleinte sárgás színű folyásom volt. Már amióta elkezdődött Canesten krémmel kenegetem és azóta sokkal jobb, mostmár alig érzem. Ez hüvelygomba lehet?
2011. aug. 31. 18:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen, az!!!
2011. aug. 31. 18:44
 2/9 anonim ***** válasza:
90%, hogy igen
2011. aug. 31. 18:44
 3/9 TOMAtm ***** válasza:

ja de a canesten jó rá,vegyél még lactacydot és most vele rendszeresen.

ja és ne dugdoss minden sz*rt a sunádba ....

2011. aug. 31. 18:45
 4/9 A kérdező kommentje:
Ohh látom nagyon tájékozott vagy...nem szokásom semmit feldugdozni magamnak csak megsúgom...olvass utána te nagyon okos...normális emberek válaszát várom..az első kettőnek KÖSZÖNÖM hogy nem fűzött hozzá semmi hülyeséget
2011. aug. 31. 18:48
 5/9 anonim ***** válasza:

Menj el orvoshoz!

Tudom, mindenki ezt irkálja mindenhova, de nem viccből. Nekem is nagyon sokáig volt ilyen gondom, és nem biztos, hogy gomba okozza. Lehet akármi más is. Szóval menj el szépen a doktorbácsihoz, aki megvizsgál, és elmondja, mi a helyzet. Hidd el, utána csak jobb lesz.

2011. aug. 31. 19:06
 6/9 TOMAtm ***** válasza:
jóvan má nem kell harapni...látom nem érted a tréfát :P
2011. aug. 31. 19:07
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy nem véletlen javasolják ezt :) most úgy gondoltam hogy ha ez elmúlik akkor most még nem mennék el mert egyszerűen irtózok tőle de ha esetleg még egyszer kijönne akkor már muszáj lesz
2011. aug. 31. 19:09
 8/9 A kérdező kommentje:
Neharagudj nekem ez nem volt vicces :( de oké oké nem harapok :D
2011. aug. 31. 19:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Biztosat csak orvos tud mondani, miután megvizsgál.
2011. szept. 1. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!