Hüvelygomba házikezelésére tippek? :/ 16L
Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 09:24
1/9 anonim válasza:
Ezt mindenképpen orvos által felírt szerrel kell kezelni. Az orvosnak kenetet kell vennie, mert csak így lehet megállapítani, hogy milyen fajta gombád van, már ha tényleg az van, és csak orvos adhat megfelelő kezelést.
2/9 A kérdező kommentje:
köszi a választ!
2013. máj. 6. 09:27
3/9 anonim válasza:
canesten combi, recept nélkül kapható
4/9 anonim válasza:
A canesten combi egy kalap szar, meg az az orvos is, aki képest azt ajánlani. Pevaryl G is recept nélküli gombaölő kúp, és még nem kell venni hozzá pluszban egy krémet is, ami nem jó semmire, de adják mellé a dobozban. Amúgy meg 16 évesen kizártnak tartom, hogy meg tudnál állapítani a folyásod okát, tehát orvoshoz menj, ne kezelgesd szerintem magad mindenfélével!
5/9 anonim válasza:
Canesten combi, nekem megoldotta a gombámat.
6/9 anonim válasza:
Nyugodtan kipróbálhatod a Canesten combit. Nekem is segített!
7/9 anonim válasza:
Peveril- G hüvelykúp. Vény nélkül kapható.
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2013. máj. 7. 22:09
9/9 anonim válasza:
nekem meg a Flóra Plus segített az Multi gyn-től.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!