Miért ennyire tampon ellenesek itt páran?
És akik régóta használnak mik vélemények?
Még egy kérdés OB mininek van applikátoros változata?
Több, mint tíz éve használok rendszeresen tampont és betétet is vegyesen. Ha rendesen betartod a szabályokat (csak tiszta kézzel helyezed fel, nem alszol vele), akkor nem lesz semmi bajod, nekem sem lett.
Azért ennyire tampon-ellenesek páran, mert ez egy elég férfiuralta világ, a férfiak fejében pedig elég nagy tévképzetek élnek a tamponról (pl mivel ugyanoda dugod, sokan ilyen hűde élvezetes szexuális dolognak gondolják).
Namost minden szinten a férfiak diktálják a közgondolkodást, így sok Lány/Nő is meg van tévesztve.
Annyi hülyeséget olvasni/hallani főleg fiatalabb Lányoktól, hogy szinte fáj...
Applikátoros O.B.-t még csak külföldön láttam-igaz itthon nem is kerestem, mert már évek óta tamponoztam, mikor berobbant a dolog. Akkor vettem egy csomaggal, el is használtam, de már annyira rutinmozdulatokkal ment a felrakás, hogy nem láttam értelmét.
Kezdő tamponosnak viszont jó lehet :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!