Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet terhesség?

Lehet terhesség?

Figyelt kérdés
Januárban volt az utolsó aktus, de akkor gumi nélkül... Utána gyorsan vettünk esemény utáni tablettát... eddig mindig akkor volt meg mikor kellett de most késik kb. 3 napja és fáj a hasam is. 16/L
2013. máj. 10. 00:32
 1/2 anonim válasza:
100%

Egy tesztet mindenképpen kellene venned első körben, most már kimutatja, de úgy gondolom, nem vagy terhes, ha január és május között volt vérzésed rendszeresen. Három nap mindig belefér, te pedig 16 éves vagy, ha eddig napra pontosan jött meg, akkor is előfordulhat, hogy változik még a ciklusod (nekem pl. 20 éves koromra állt be nagyjából a mostanira), és egy háztartásban élő nők pszichésen is hatnak egymásra, és egy-két év alatt akár annyit is változhat, hogy én pl. hó elején, anyum mindig hó végén menstruált, 13 évesen kezdtem, de nem voltam még 17, mikor már mind a ketten hó közepén kezdtük, 3-4 nap eltérés volt csak.

Viszont, nem a szokásos felnőtt kontra gyerek okítás miatt mondom, hanem, mert tényleg segíteni szeretnék, ha most nem estél meg, legyen ez tanulság a számodra, és amíg nem tervezel tudatosan kisbabát, soha de soha ne bújj ágyba senkivel védekezés nélkül. Vagy óvszer, vagy fogamzásgátló, esetleg mindkettő, de felelőtlennek nem szabad lenni. Ha megesel, akár megtartod, akár nem, egy ugyanolyan életért felelsz, mint a tiéd. :)

2013. máj. 10. 02:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Végül 4 napot késett de megjött kb 5 napig volt. Első napok erősebbek utána nem annyira. :)
2013. máj. 18. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!