Duzzadt méh érzését mi okozhatja, csak terhesség? (Bővebben lennt. )
Figyelt kérdés
2 napja késik a menstruációm, teszteltem, nagyon-nagyon halvány pozitívat, akár száradási csíknak is elmenne, ezért nem bízok benne annyira. Tegnap rohangáltam a wc-re, mert sokszor volt mindjárt megjön érzés. Általában este és éjszaka érzem azt, amikor már pihenek, hogy meg van duzzadva a méhem, és ha megérintem ott a hasamat, akkor is kicsit kellemetlen érzés. Néhány napja van ez. Fájni nem fáj, csak érzem. Remélem nem valami ciszta, bár 3 hete vizsgált nőgyógyász, akkor szerintem látta volna, ha van valami elváltozás.
Valakinek volt valami hasonló? Csak terhesség okozhatja? Mi a véleményetek? Mi okozhatja?
2013. máj. 9. 14:54
1/3 anonim válasza:
Várj még néhány napot, mivel csak 2 napja késik, az nem mérvadó, aztán csinál újra egy tesztet. Egyébként simán lehet a menstruáció előjele is a leírt tünet, csak lehet kicsit felfáztál vagy ilyesmi.
2/3 A kérdező kommentje:
Felfázva biztos nem vagyok, aggódok, hogy miért van ez.
2013. máj. 9. 15:26
3/3 anonim válasza:
Várj mindenképp egy kicsit és ha nem jön meg, teszt. Ha azon semmi, akkor orvos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!