Mi az oka ennek az egész rémálomnak és az orvosok miért csak a vállukat vonogatják rá?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok.. Anno fogamzásgátlót szedtem de migrénes vagyok és miután elvitt a mentő nem nagyon próbálkozom vele. Az óvszerre allergiás vagyok, szóval a párommal megszakításos módszert alkalmazunk. Ez addig oké, de mióta szedtem a bogyót (2 éve) havonta-két havonta begombásodom. Nem gyengén. Annyi gyógyszert kaptam már rá, de mind csak ideig-óráig jó és kezdődik először. Már párom is kenjük Canestennel, speckó törlőkendőt használok wc után, mit tegyek még??? Két hónapja szenvedek, voltam orvosnál, levette a kenetet és mondott valami hormonvizsgálatot, de nem mondta hova menjek, mikor, csak hogy kéne. Elvileg most kéne véreznem. Az elmúlt pár napban megint túrósbuktát játszom, de barnás volt a folyás. Tegnap már azt hitte végre megjön erre mára SEMMI! Mi ez? Lehet a gombától? Várjak pár napot és megjön? Nem jön? Már tele a hócipőm és kezdek pánikba esni. 4 orvosnál voltam és semmi értelmeset nem mondtak...2013. máj. 3. 10:35
11/14 anonim válasza:
". Anno fogamzásgátlót szedtem de migrénes vagyok és miután elvitt a mentő nem nagyon próbálkozom vele........ mióta szedtem a bogyót (2 éve) havonta-két havonta begombásodom."
Nem értem akkor miféle bogyorol beszélsz?
12/14 anonim válasza:
Minden visszatérő gombánál nagy figyelmet kellene fordítani a baktériumflóra visszaállítására,és számomra megdöbbentő,hogy ha nőgyógyász ajánlja is(a felírt antibiotikum mellé)csak addig tartja fontosnak,amíg a gyógyszer tart.Ha a gomba mindig visszatér,a masszív probiotikum kezeléssel(és lehetőleg a finomított élelmiszerek elhagyásával)nagyon fontos lenne foglalkozni!
13/14 anonim válasza:
Tényleg keress másik dokit, ilyen emberek vannak, de hozzájuk járjon aki akar, neked nem muszáj. Én 8 éve találtam meg a Klinikáknál a mostani dokimat, ugyanilyen bajaim voltak, csak még hólyaghurut is játszott mellette. Millió orvosnál voltam, szartak a fejemre, ránézésre adtak minden szart, egyáltalán nem érdekelte őket h visszamenjek esetleg megnézetni h elmúlt-e a bajom egyáltalán.. a mostani dokim annak idején Gynofluort adott (sima hüvelybacik flórát visszaállítani, sajna vényköteles, de van sok hasonló ami nem), azt mondta annyi gyógyszert kaptam, hogy akármi van bennem, az már ellenáll a gyógyszereknek, próbáljunk meg erősíteni. Próbáld meg egy normális dokit keresni, az mondja meg h tényleg gombád van-e, ha az van és kezel, utána (vagy ha úgy találja helyette) kérj helyreállító kúpot, azt is szépen használd el, majd vegyél a gyógyszertárban tejsavat irrigáláshoz és irrigálót (én dm-ben szoktam venni, dr. dolhay féle, kb 1500 ft) és amikor érzed h vmi kezdődik, akkor irrigálj. Mielőtt megjön nekem előtte a legrosszabb, fehéres, szinte túrós batyus móka, de mégsem gomba.. ez a módszer segít h ne is forduljon át gombába..
14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!! Egyelőre a körmöm rágom, mert még mindig nem jött meg normálisan csak rózsaszínes folyásom van a két nappal ezelőtti barna óta.... De mákom van, hétfőn már mehetek is vissza! A lelet nem lett túl szép, szóval remélem, odafigyel rám ez a doki.... ha nem, akkor keresek mást.. Nem tudom hogy a hormonzavar miatt van ez a havimmal, a fertőzések miatt vagy esetleg... más baj van-e.. bele se merek gondolni..
2013. máj. 4. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!