Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Petefészkem lüktet bal oldalt,...

Petefészkem lüktet bal oldalt, hozzá fáj az egész bal lábam, mi okozhatja?

Figyelt kérdés
köldököm is belülről, és olykor a vesémnél is érzem, de a petefészkem nagyon és a combom, vádlim..
2013. ápr. 21. 18:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Bocsi, de hipochonder vagy ez már a leírásból látszik... :) Pockold fel a lábad és igyál egy pohár bort... Jobban leszel... :D
2013. ápr. 21. 18:23
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem hipohonder....nagyon fáj a petefészkem, és nagyon lüktet...alig tudok ülni és menni annyira ráment a combtövemre, lábamra..
2013. ápr. 21. 18:25
 3/10 anonim ***** válasza:
Ráment a combtövedre??? Mi? A petefészked? A petefészket nem is lehet érezni. Tényleg hipochonder vagy!
2013. ápr. 21. 18:31
 4/10 A kérdező kommentje:
Akkor kisugárik gondolom, mégis miért fájna egyszerre? akkor meg miért érzem a lüktetést bal oldalt, és égés, gyulladás érzést?
2013. ápr. 21. 18:39
 5/10 A kérdező kommentje:
*kisugárzik
2013. ápr. 21. 18:39
 6/10 anonim válasza:
biztos beütötted, én is szoktam érezni ha mondjuk a hasam fáj a belső szerveket is lehet érezni...
2013. ápr. 21. 18:45
 7/10 A kérdező kommentje:
nem beütés...lüktet belülről februárban volt ezzel bajom, rossz volt a doktor, adot gyulladásghátlót, elmúlt a mozgás, de a fájás megmaradt időközönként, mikor ideges voltam jobban éreztem....és most megint elkezdődött a mozgás napok óta, és a sajgás
2013. ápr. 21. 18:55
 8/10 anonim válasza:
A menstruáció után van a PETEÉRÉS. Ezért fáj neked is ott, azon a ponton. De az, hogy a lábadra kisugárzik, butaság. És nem a veséd fáj, hanem a derekad. Ezt szerintem elhiteted magaddal, és azért érzed, hogy fáj a lábad. Ne tedd. Nyugodj meg. Ez mind a menstruációhoz tartozik, nem kell félni. :)
2013. ápr. 21. 19:04
 9/10 A kérdező kommentje:
de előtte volt egy héttel meg...ez nem normális...miért szerintetek normális ha bal petefészkemnél lüktet nagyon??????????????
2013. ápr. 21. 19:11
 10/10 anonim ***** válasza:
izé... mondjuk menj el orvoshoz?
2013. ápr. 21. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!