Szörös az egesz testem. Mit tehetnék hogy ne legyen? 14/L
Kb. 12 Éves korom korom óta van ez. És màr nagyon unom !!! :/
szörös a làbam, a hasam, meg mindenhol . Mindenhol nem szörtelenitem, de nagyon zavar és azért az vicces lenne hogy mindenhol szörtelenitem. Nem merek felvenni sem rövidujjut sem, mert félek hogy kicsùfolnak a karom miatt. Nem az a drót ször van rajtam de nem is az a pihe szerü. Mellemmel is ugyanez van. Nagyon zavar és màr nemtudok vele mit csinàlni.Anyukàm nem szöros, apukàm sem. Akkor ez hormonzavar ? :/ Anyunak sem merek erröl szolni hogy vigyen el orvoshoz. ://
elöre is köszönöm a vàlaszokat !
Valószínűleg hormonzavar. Beszélj anyukáddal, de egyébként akár önállóan is elmehetsz orvoshoz, a háziorvosnál kell kezdened, ő utal be további vizsgálatokra. De sokkal egyszerűbb, ha anyukáddal beszélsz, mert több vizsgálaton részt kell majd venned, és jobb ha elkísér.
Egyébként nekem is ilyen problémám van, maga a vizsgálat része nem gáz, lehet hogy egy vér- és vizeletvétel alapján már el tudnak kezdeni kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!