Mi fog történni velem, ha PCOS-em van?
Lehet-e gyerekem a későbbiekben?
Olyan lesz, mintha cukorbeteg lennék?
Ki fog-e hullani az összes hajam?
-Igen. lehet.
-Nem, de inzulin-rezisztencia esetén olyan gyógyszert kapsz mint ők (Mercformin) és étkezned is hasonlóképpen kellene: napi ötszöri étkezés + odafigyelve az elfogyasztott szénhidrát mennyiségre. Sok orvos szerint az inzulin-rezisztencia idővel (ne kérdezd, hogy mennyi) diabétesz kialakulásához vezet.
-Miért hullana ki? Hogy jutott ez eszedbe? Hol kaptál ilyen infót?
Gyereked lehet, de lehet hogy kell rásegítés. Ajánlom az aviva tornának nézz utána én most abban bizok nagyon, nagyon sok nőnek segített már.
Ahogy az elöttem szóló is irta ha nincs kezelve az IR akkor cukorbetegség lesz belőle. De ez sok év kb 10-15 év. Sajnos ez egyenlőre gyógyithatatlan betegség, de hátha pár éven belül lesz rá gyógymód, állítólag vannak már jó kis kutatások erre és érnek el sikereket is vele. A kezelése tényleg megegyszik a 2-es tipusú diabéteszes kezeléssel. (diéta, sort, gyógyszer)
Ezt a haj dolgot én sem értem honnan szedted. Az tény hogy sokaknál tünet a hajhullás, na de nem úgy hogy kopasz lesz csak több hullik mint ami egészséges. A normál hajhullás kb 100szál/nap. AKinél van hajhullás annak ez is megáll ha kezelve van az IR.
hali
lehet gyereked persze csak kicsit nehezebben ha a szervezeted is úgy akarja.
háááát igen valami olyasmi mint a cukor betegség.az előttem szólónak igaza van 10-15 év.én pont beleestem.15 évig tojtak rám az orvosok .IR helyett már kettes tipusu diabéteszem van.
a hajad nem hiszem hullana.mert azt már tapasztaltad volna.vagyis gondolom én.mert mikor nekem is kialakult az IR én az összes tünet közül a szőrösödést a hasra hízást "kaptam".
milyen "stádiumban" vagy?vizsgálatok megvoltak?gyógyszert kaptál rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!