Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egy PCOS beteg képes lefogyni...

Egy PCOS beteg képes lefogyni gyógyszerek nélkül?

Figyelt kérdés

2013. máj. 1. 08:32
 1/5 anonim válasza:
hali csak a saját példám tudom felhozni.Én mikor elkezdődött híztam 20 kilót egy hónap alatt.Onnan egyszer tudtam lefogyni de az is halál eset miatt.fél évre huppsz visszajött.október óta szedem a gyógyszert lement 8 kiló ami azóta is tart.de bőven bőven kell diétázni és mozogni hogy tutkó több is lemenjen.gyógyszerrel meg ha nem kezelnek nemhogy nem valószinű hogy nem fogysz le de cukros is leszel egy idő után.én is igy jártam.15 évig nem volt kezelve és ma kettes tipusu diabéteszem van IR-ből.
2013. máj. 2. 11:52
 2/5 anonim ***** válasza:
NEM KELL GYÓGYSZER!!! Én kecskeruta teát ittam (és most iszom újra) és ez az éhségrohamokat nagyon jól kordában tartja, édességet alig kívánok, pedig előtte belehaltam, ha nem ehettem vmi edeset étkezés után. A legtöbb PCO -snak D3-vitaminhiánya van, hát én is megnézettem és tényleg! Extra dózis D-vitamint szedtem. Kb. 3 hónap alatt 8 kilót fogytam és csak azért nem tovább, mert valaki beköltözött a pocimba :) sokat sportoltam is akkor, azaz mindig is, a terhesség 5. hónapjának végéig.
2013. máj. 6. 15:54
 3/5 anonim válasza:
Én is ittan kecskerutát de nekem semmit nem hasznàlt
2013. máj. 7. 22:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Napi 4-6 cseszevel kell inni, lehetőleg etkezes elott. Rendszeresen, minden nap, nekem így teljesen hihetetlen módon minimálisra csökkent az édességvágyam. Előtte a napi két csésze semmit nem ért, de mióta többet iszom, egész más.
2013. máj. 8. 10:39
 5/5 A kérdező kommentje:

:) Én is fogyórkúrába kezdtem most,lassan egy hete,egyáltalán nem nehéz megállni ,na jó a kóla....ami nagyon hiányzik!!! :(

A kaukázusi kristálygombát valaki próbálta már? Hatásos?

2013. máj. 10. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!