Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet ez? Tovább.

Mitől lehet ez? Tovább.

Figyelt kérdés
Általában 5-6 napig tart a menstruációm, és ugyebár addig nem csináljuk a párommal, de amúgy meg minden nap! Amikor végre elmúlik és csinálhatjuk akkor is rendesen felizgat mint szokott, de valamiért az aktus után fáj a puncim. Belül-kívül. kb. fél óra múlva elmúlik, de addig fáj mintha szét akarna szakadni. Mindig rettegek a mensi elmúlása utáni első aktustól :-( Létezik olyan, hogy valakinek túl kicsi a hüvelye?? mert a barátomnak nincs valami tyűűű de nagy farka így nem értem, hogy mitől fáj ennyire. Nőgyógyásznál még soha nem voltam. 19/L
2009. szept. 27. 23:34
 1/3 anonim ***** válasza:
csak menzesz után fáj? ha igen, akkor nincsen semmi gond, sokaknak menzesz alatt végig fáj a szex (mert vannak olynaok akik menzesz alatt is szexelnek) ez azértvan mert a méhszáj nyitott. a menzesz után napokban még lehet nincsteljesen visszazáródva, érzékenyebb is, és azért fájhat a szex.
2009. szept. 28. 00:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem értem miért kell akkor szexelni, ha fáj?

Jó uncsi lehet mindennap du*ni.....

2009. szept. 28. 10:59
 3/3 A kérdező kommentje:

1: hidd el ha minden nap szeretkeznél a szerelmeddel, nem unnád, de mivel így írtad, hogy " jó uncsi lehet..." nincs ebben tapasztalatod...

2: nem a kérdésre válaszoltál... és nem is tudtad értelmezni a kérdést... csak a mensi utáni első aktus fáj a többi már nem. TE..... nagy az isten állatkertje.

3: ha nem értesz hozzá minek írsz választ.

2009. okt. 4. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!