Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Anyukák! Megengednétek a 12...

Anyukák! Megengednétek a 12 éves lányotoknak, hogy leborotválja magát 'ott'?

Figyelt kérdés
Tegnap megláttam,hogy leborotválta a lábát,nem szóltam semmit. Tegnap mikor mostam és előttem szállt be a kádba láttam,hogy le van borotválva a puncija teljesen. Megtiltottam neki,hogy intim területen borotváljon,jól tettem?

2013. máj. 1. 15:13
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
mikor beszéltem vele azt mondta,hogy őt ez nem érdekli,nem szereti ha szőrös,és hogy úgysem tilthatom meg neki,mert az az ő teste és nekem semmi közöm hozzá
2013. máj. 1. 17:40
 12/26 anonim ***** válasza:
52%
Első vagyok megint. Ebben a kérdésben mindkettőtöknek igaza van. Neked azért, mert tényleg nem egészséges, ha borotválja a punciját, a lányodnak meg azért, mert tényleg az ő teste.
2013. máj. 1. 17:42
 13/26 A kérdező kommentje:
De nekem kell gondoskodnom róla. Most hagyjam,hogy ezt csinálja 12 évesen? Vagy inkább hagynom kéne?
2013. máj. 1. 19:52
 14/26 anonim ***** válasza:
Megint az első vagyok. Ennél nagyobb bajod sose legyen a lányoddal, minthogy borotválja a punciját! Egyébként mit akarsz csinálni, leellenőrzöd, hogy borotválta-e? Igazad van abban, hogy nem egészséges dolog, de ha a hülye divat ennyire befolyásolja, akkor sok mindent nem tudsz tenni.
2013. máj. 2. 06:17
 15/26 anonim ***** válasza:
nem értem ezt a mai mániát hogy addig minek teljesen amig nem élnek nemi életet. 12 évesen meg végképp nem értem. A bikini vonal ok mert az ciki ha kilóg a bugyiból de az egészet minek.... Mit mondott amugy minek kell?
2013. máj. 2. 08:20
 16/26 A kérdező kommentje:

Azt mondta,hogy azért mert itt a nyár,szoknya stb.. és nem akarja,hogy kilógjon bugyiból,és nem szereti,ha dzsungel van ott...

én megértem,hogy ez az ő teste,de valamit akkor is tennem kell.. ezt nem hagyhatom

2013. máj. 2. 16:06
 17/26 anonim ***** válasza:
Mit akarsz tenni? Időnként megkéred, hogy mutassa meg a punciját?
2013. máj. 2. 16:14
 18/26 anonim ***** válasza:
Sok mindent sajnos nem tudsz tenni.Amúgy saját zsebpénzből vette magának a borotvát?Mondtad neki,hogy elég,ha ollóval levágja,ami kilóg a bugyiból?Esetleg még egy kicsit?
2013. máj. 2. 18:53
 19/26 A kérdező kommentje:
Már mindent mondtam neki. Igen,volt pénze,egy eldobható borotva nem nagy drágaság.. Én megértem,hogy már szőrösödik,hónalj,láb,még rendben van,de ott azért ne a legegészségesebb.
2013. máj. 3. 14:18
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát,sajnos,ha nem érdekli,hogy egészségtelen stb. akkor tényleg nem tudsz mit tenni.Megértem,hogy zavarja,de azért nem kellene teljesen leborotválni.
2013. máj. 3. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!