Az esetleges előrébb haladott méhnyakrák úgy tudom, tapintható is, ez lehet az?
Figyelt kérdés
Igazából régebben nem vizsgálgattam,de mostanság néha igen,és észrevettem,hogy a méhszájnál egy részen durvább a bőr,de csak a közepénél,és két oldalt,mindkét oldalon egy egy ujjnyi sima bőrfelület,tehát olyan,mintha nem véletlenszerűen lenne ott,hanem szimmetrikusan.Aggódjak? Biztonság kedvéért kedden megyek orvoshoz, de nagyon meg vagyok ilyedve,nem alszom:S valaki aki tud valami értelmeset? Egyébként 20 éves vagyok,beszéltem orvos ismerőssel,ő szerinte nem rák.2013. ápr. 30. 12:39
1/4 anonim válasza:
Ne a Te elmondásod alapján állítson fel az orvos diagnózist,főleg ha nem is nőgyógyász. Menj el nőgyógyászhoz, aki megvizsgál, és így lehet csak pontos diagnózist mondani.
2/4 anonim válasza:
Nyugodj meg a méhnyakrák nem tapintható! Legalábbis nem így. Ha előrehaladott stádiumban van,akkor a környéki nyirokcsomókat,szerveket,amiket "átszőtt" a daganat lehet tapintani.
3/4 anonim válasza:
Első vagyok. Bocsánat, most láttam, hogy kedden készülsz nőgyógyászhoz. Na ott minden kiderül.
4/4 anonim válasza:
2: de tapintható. Legalábbis a lányomét ujjal érezte az orvos, úgyhogy ne írj baromságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!