Mikor fog meggyógyulni a hüvelyem?
Már hónapok óta szenvedek különböző nemi betegségektől.
Tavaly nyáron kezdődött, hogy sárgás-zöldes folyásom volt, bő, kellemetlen szagú. A nőgyógyász kenetet vett. Az első gyógyszer nem használt, és a második sem. Majd 1-2 hónap múlva megint elmentem és a Klion D hüvelytabletta és antibiotikumot egyszerre szedve elmúlt. Aztán Candida fertőzésem lett, de azt könnyen kikezeltem a Canesten Kombival. Majd még egyszer előjött az előbbi folyásos betegség, és az ismételt antibiotikumos kezelés után Gynophilus kapszulát használtam az orvos javaslatára.Elmúlt a betegség ismét. DE a helyzet még mindig rossz, mert közösüléskor vagy utána sötét barnás vér darabok folynak ki a hüvelyemből, és (pl. előző héten) utána ismét sárgás folyás kezdődött, de magától elmúlt 4 nap után! Közösüléskor fáj a hüvelyem jobb oldala.
Még annyi, hogy kb 3 hete voltam doktornál a hüvelybemenet nyálkahártyáján lévő szemölcsök miatt, azt mondta hpv, és Condylennal kezeltük a párommal, mert neki is volt.
Egyébként Lindynette 20-as fogamzásgátló tablettát szedek. Óvszert nem használunk. A páromnak nincsenek tünetei, csak ez a szemölcs volt.
Mikor fog meggyógyulni a hüvelyem? Milyen gyógyszert szedjek?
Egy 18 éves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!