Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor fog meggyógyulni a...

Mikor fog meggyógyulni a hüvelyem?

Figyelt kérdés

Már hónapok óta szenvedek különböző nemi betegségektől.

Tavaly nyáron kezdődött, hogy sárgás-zöldes folyásom volt, bő, kellemetlen szagú. A nőgyógyász kenetet vett. Az első gyógyszer nem használt, és a második sem. Majd 1-2 hónap múlva megint elmentem és a Klion D hüvelytabletta és antibiotikumot egyszerre szedve elmúlt. Aztán Candida fertőzésem lett, de azt könnyen kikezeltem a Canesten Kombival. Majd még egyszer előjött az előbbi folyásos betegség, és az ismételt antibiotikumos kezelés után Gynophilus kapszulát használtam az orvos javaslatára.Elmúlt a betegség ismét. DE a helyzet még mindig rossz, mert közösüléskor vagy utána sötét barnás vér darabok folynak ki a hüvelyemből, és (pl. előző héten) utána ismét sárgás folyás kezdődött, de magától elmúlt 4 nap után! Közösüléskor fáj a hüvelyem jobb oldala.

Még annyi, hogy kb 3 hete voltam doktornál a hüvelybemenet nyálkahártyáján lévő szemölcsök miatt, azt mondta hpv, és Condylennal kezeltük a párommal, mert neki is volt.

Egyébként Lindynette 20-as fogamzásgátló tablettát szedek. Óvszert nem használunk. A páromnak nincsenek tünetei, csak ez a szemölcs volt.

Mikor fog meggyógyulni a hüvelyem? Milyen gyógyszert szedjek?

Egy 18 éves lány

2013. ápr. 29. 15:50
 1/2 anonim válasza:
Pontosan tudom miről beszélsz. Én már kb 3 éve szenvedek hüvelygombától, 20 éves leszek. Fogamzásgátlótól lehet visszatérő fertőzésed, azt javaslom inkább védekezzetek másképp és nagyon sok dologra oda kell figyelni, pl alsónemű anyaga, tisztálkodás, szeretkezés előtt-után mosakodás, stbstbstb...Lehet hogy szükség lenne hüvelyflóra helyreállitó kúpra, nekem ez segitett egy keveset. Jobbulást Neked!
2013. ápr. 30. 08:38
 2/2 anonim válasza:
Ja és amig nem leszel rendbe, MINDENKÉPP használjatok óvszert, hidd el, tudom miről beszélek.
2013. ápr. 30. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!