Mitől ég és viszket a hüvelyem?
Figyelt kérdés
Múlt hónapban menstruáció után égett és viszketett ha jól emlékszem 3 napig, aztán elmúlt. Ebben a hónapban már menstruáció közben is éreztem ezt az égő érzést.2013. ápr. 21. 13:04
1/7 anonim válasza:
Valami fertőzésed lehet, amivel orvoshoz kell menni.
2/7 anonim válasza:
Attól, hogy már 1 hónapja nem voltál képes elmenni nőgyógyászhoz ilyen jellegű panaszokkal. Grat
3/7 A kérdező kommentje:
Azért nem mentem el, mert 3 nap után elmúlt. És amúgy sem szerettem volna elmondani a szüleimnek, mert úgyis csak arra fogták volna, hogy a barátommal lefeküdtünk.. Ezt pedig nem szerettem volna hallgatni.
2013. ápr. 21. 13:34
4/7 anonim válasza:
aha, az tényleg sokkal fontosabb, mint az egészséged...
5/7 anonim válasza:
Akkor hagyd ki a szüleidet. Ha elég nagy vagy ahhoz, hogy barátod legyen, akkor nyugodtan menj el a nőgyógyászhoz önállóan (vagy ha nem akarod, akkor a barátod is elkísérhet). Tényleg nem érdemes kezeletlenül hagyni az ilyesmit, mert problémák származhatnak belőle (akár pl. meddőség is). Nem fog megenni a nőgyógyász, nyugodtan menj el hozzá.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
2013. ápr. 21. 16:06
7/7 anonim válasza:
Ne félj a nőgyógyásztól, előbb-utóbb úgyis el kell majd menned hozzá.
Megpróbálhatod a Canesten combit esetleg, de ha néhány nap alatt nem múlik el tőle, akkor irány az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!