Hagymaszagú a hüvelyem. Miért? Rendszeresen tisztálkodok, cserélem a fehérneműm, nem viszket, nem fáj, minden rendben van, csak szeretkezés közben a rendes "illat", ami máskor normális, átmegy hagyma illatba. Többi lenn.
Figyelt kérdés
Nem büdös, csak kimondottam a hagymára emlékeztet. Mit lehet ez ellen tenni?Orvosnál voltam, minden rendben odalenn, nincs fertőzés vagy gomba.Talán hormonális.Nem használok intim mosakodót, mert tönkreteszi a hüvelyfórát. Valaki tudna rá valami hatásos háziszert? Valami gyógynövényt, vagy természetes dolgot? Már nincs is kedvem szeretkezni. A párom csak mosolyog rajta, de annyira szégyenlem, hogy nem is bírok "odafigyelni".Segítene aki tud?#hüvely #Hagymaszagú
2013. jan. 4. 11:28
2/29 anonim válasza:
Szia!
Hát passzolom. Ha nem intim mosakodószert használsz, akkor mit?
Egyébként talán egy kúra palástfűtea. Nem kifejezetten erre való, de hátha...
3/29 A kérdező kommentje:
:( Igazából nekem nem ennyire poénos a helyzet. Ha nem tudsz segíteni, légyszives ne is viccelődj. Ha számodra nevetséges, mosolyogj és kattingass tovább. :(
2013. jan. 4. 11:34
4/29 A kérdező kommentje:
Dove tusfürdőt használok mindenhova. Palástfű teát iszom a cickafarkfűvel baba miatt. De köszönöm.
2013. jan. 4. 11:37
5/29 anonim válasza:
Semmivel sem jobbak ezek a tusfürdők az intim mosakodóknál.
Szedsz valamit baba miatt? Mondjuk clostilbegytet, vagy bármi mást?
6/29 anonim válasza:
Ha megszagolhatnám akkor megtudnám mondani mi a probléma
7/29 A kérdező kommentje:
Semmit nem szedek vitaminokon kívül(nem terhesvitamin) még csak 6 hónapja próbálkozunk, Closty-ig nem juttottunk, nem is szeretnék.Köszi a választ.
2013. jan. 4. 11:41
10/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) ezt már olvastam én is, orvoshoz is mentem, azt mondta semmi bajom, lehetnek a hormonok. Ahogy keresgéltem, azt láttam valahol, hogy a citrusfélék nem csak a férfiakra "hatnak". Talán egy narancs kúrát megpróbálok, hátha. :) Köszönöm mégegyszer.
2013. jan. 4. 11:46
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!