Hagymaszagú a hüvelyem. Miért? Rendszeresen tisztálkodok, cserélem a fehérneműm, nem viszket, nem fáj, minden rendben van, csak szeretkezés közben a rendes "illat", ami máskor normális, átmegy hagyma illatba. Többi lenn.
mennyi hagymát eszel??
nekem is előfordul, ha több hagymát esezm.. (szoktam párolt hagymát, hagymás csirkét készíteni, ilyenkor alsóhangon 2-3 fej hagymát eszem meg)
de ilyenkor ugye a párommal, mivel együtt élünk ugyanazt esszük, szoktam rajta is érezni (nem a szájából, mivel a hőkezelt nem marad úgy benne a szájban)
lehet ez az ok? vagy mindig?
Hat amugy nem szagolgatom:) de olyankor siman odaig erzem...szerencsere nem szoktunk ilyenen görcsölni, nekem vadaszkutya orom van, elofordult, h a paromnem is erezte, mert,erdeztem tole, mert en joval tavolabbrol ismegereztem. Fondolom ilyenkor nagyobb a valadektermeles, ami ki is kerul, ezert erzem, mig amig a fehernemu rajtam nem, amugy meg altalaban nincs eros folyasom...sot kb a ciklusom 4 napjan ha van, talan ezert sem veszem eszere maskor...mi is nagyon hagymasan eszunk heti 2 kg minimumelmegy,pedig ketten esszuk...
Probald ki, h 1 hetig mellozod es akkor mi lesz.... De lehet neked is csak tul jo a szaglasod (en ha a parom kimozdul a haverokkal, esti fogmosas ellenere meg reggel is megmondom milyen italt ivott....egy a szencsem...nem vagyok finnyas, meg a fokhagymat is toleralom)
Kivancsi vagyok h mi lesz az eredmeny, akar priviben is erdekel, ha kiprobalod....
Udv
O
Ui.: elnezest az ekezetek hianyaert....
Ez nem azért van mert igénytelen valaki vagy bármi hanem felborult
A hormonrendszered! Canesten G 200mg hüvelytablettA segîteni fog mindenkinek! Nem kell félni hogy nem múlik el kb 3 nap ha ezt használod! :)
Szia! Nem tudom mennyire aktuális ez de ha látod vagy valaki látja lehet tudok javasolni igy pár hasznosabb tanácsot. Személy szerint nekem nincs ilyen gondom szóval nem tudom problémáknál mennyire jól hat mégis egy próbát biztosan megérne.
Heti rendszerességgel ananászt vagy annak a levét, tőzegáfonya levet sokat és citrusokat ahogy már fennebb is említették. Az ananász nagyon jó.
Illatosabb lesz tőle és édesebb is azt nem tudom mennyire ha kellemetlen illata van de biztosan javit ha hosszútávon fogyasztod őket.
Remélem segitett.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!