Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hagymaszagú a hüvelyem....

Hagymaszagú a hüvelyem. Miért? Rendszeresen tisztálkodok, cserélem a fehérneműm, nem viszket, nem fáj, minden rendben van, csak szeretkezés közben a rendes "illat", ami máskor normális, átmegy hagyma illatba. Többi lenn.

Figyelt kérdés
Nem büdös, csak kimondottam a hagymára emlékeztet. Mit lehet ez ellen tenni?Orvosnál voltam, minden rendben odalenn, nincs fertőzés vagy gomba.Talán hormonális.Nem használok intim mosakodót, mert tönkreteszi a hüvelyfórát. Valaki tudna rá valami hatásos háziszert? Valami gyógynövényt, vagy természetes dolgot? Már nincs is kedvem szeretkezni. A párom csak mosolyog rajta, de annyira szégyenlem, hogy nem is bírok "odafigyelni".Segítene aki tud?

#hüvely #Hagymaszagú
2013. jan. 4. 11:28
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Hát azt nézve hogy a hagymával engem kilehetne kergetni a világból ha ezt érezném a feleségem lába közt is ... Valami oka biztos van, remélem sikerül megoldanod!
2013. jan. 4. 11:47
 12/29 A kérdező kommentje:
A vitamint(B vitamin komplex és multivitamin + C 2 naponta E vitamin) már jó éve.
2013. jan. 4. 11:47
 13/29 anonim ***** válasza:
Szerintem keress fel másik orvost is. Azért mert az egyik azt mondta, hogy semmi gond, és ragaszkodik a hülyeségéhez, attól még nem biztos, hogy az úgy is van.
2013. jan. 4. 11:51
 14/29 A kérdező kommentje:
Rendben megfogadom a tanácsod. Pedig magándokinál voltam, elég jókat hallottam róla. De inkább keresek valaki mást, ha nem jön be a citruskúra. Köszi.
2013. jan. 4. 11:53
 15/29 anonim ***** válasza:
2013. jan. 4. 11:54
 16/29 anonim ***** válasza:
A B-vitamin komplex a bűnös. Régen a cocializmusban ezt "Polybé"-nek hívták, és attól mindenünk bűzlött, még a bőrünk is.
2013. jan. 4. 12:07
 17/29 anonim ***** válasza:

Mennyit okádtam kiskoromban a polybétől :D

Azonban ha régóta szedi és a panaszai újkeletűek, akkor nem valószínű, hogy ez okozza. Más lesz itt a bűnös, vagy fertőzés, vagy felborult a hüvelyflórája, akár immungyengeség, akár más miatt.

2013. jan. 4. 12:08
 18/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Talán megpróbálom elhagyni a B vitamint is. De viszont csak akkor leszek "hagymás" ha szeretkezni kezdünk. :(
2013. jan. 4. 12:12
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ez nem a hüvelyből jön. A nedvesedésért felelős váladékot a Bartholin mirigyek termelik.

Ilyenkor sem érzel fájdalmat? Sem égő érzést, sem szokatlan váladékot, akármit?

2013. jan. 4. 12:13
 20/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Utolsó semmit kellemetlent nem érzek. Annyira elkeserítő. Legalább fájna, és akkor tudnám hogy baj van. Így semmi értelme. Holnaptól nekilátok az ásványvíz citrusféle kúrának, Semmi vitamin, semmi édesség, semmi káros. Majd megírom mi lett velem. Köszönöm mindenkinek aki hozzászólt és tanácsot adott!
2013. jan. 4. 12:21
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!