Mit tehetnék, hogy ne pattogjon ki ennyire a lábam? Epilálás után mindig így néz ki. (kép lent) 16L
2013. ápr. 28. 20:12
1/4 anonim válasza:
vegyél valamilyen kifejezetten epilálás utáni krémet,abban van egy kis fertőtlenítő,nyugtató és hidratáló komponens.Nekem pl. at Avon ilyen szere vált be.
2/4 anonim válasza:
Bármit tehetsz, ez így fog kinézni. De ez csak 1 napig tart nem? Az a baj, h fehér, vékony bőröd van és ahhoz képest erős a szőr hagymája. Ez a bőrödnek nagyon nagy stressz! Sajnos semmitől nem lesz másabb.
3/4 A kérdező kommentje:
egy éjszaka alatt elmúlik, ezért mindig este csinálom!
2013. ápr. 29. 15:37
4/4 Vircske válasza:
Hallottam,egy olyan praktikát,h. epilálás után közvetlenül be kell dörzsölgetni citromlével és hagyni,h.egy kicsit beszívja a bőr, utána kell letusolni! Mindegy milyen citromlé. Én is kipróbáltam és tényleg jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!