Mit tehetnék az érdekében, hogy borotválkozás utána ne pattogjon ki a bőröm?
Igazából most kezdtem egy ideje borotválkozni. Előtte is leszedtem néha néha de már kell 3-4 naponta. Eddig is kipattogot de csak 3-4 jött ki most meg vagy 20-30, talán még több. Mitől lehet? talán rossz a borotva? Alapból pattanásos nagyon a bőröm.
18/f
az lehet a gond, hogy utána nem nagyon "gondoztam" a pofimat:D köszönöm szépen a tanácsot
a borotva elvileg nem lehet életlen, mert vadi új volt és gilette(viszont ilyet eddig még nem hasnzáltam csak amit eddig használtam az drága nincs most pénzem rá)
Csinálhatsz amit akarsz,ezt a dolgot az idő fogja megoldani .Ahogy korosodsz,úgy ez is elfog múlni .
Még nagyon érzékeny a bőröd.25-30 körül már kevésbé lesz ilyen .Az új borotva veszélyesebb mint egy használt.
Az észrevétlenül visz mindent. :-))Arc szeszt feltétlenül használj !Én is így voltam ebben a korban ,Most viszont
baba arcom van .Jah,63 vok . :-))
Ne vegyél drága borotvát ,Te még !!
Fölösleges pénz kidobás .
tesóm vette én elcsórtam tőle:D(de persze mielőtt használta volna:D)
azért remélem már 63 éves koromban nem lesznek mindennaposak a pattanások:D
ezentúl használok arcszeszt és óvatosabb is leszek, köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!