Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » HELP Más is járt már így -...

HELP Más is járt már így - Kimaradó menstruáció diéta miatt?

Figyelt kérdés
Az utóbbi fél évben fogytam kb 6 kilót, zsírból. Szénhidrát szegény(ebb)en étkeztem, multivitamint szedtem, sokat ittam, 1200 kcal TUTI megvolt minden nap (164cm vagyok és most 55 kiló) és MÉGIS már 2., lassan 3. hónapja késik a menstruációm! Már ittam Lady ciklus teát is egy hétig, meg elkezdtem kicsit zsírosabban és többet enni, de semmi... Ez a fogyókúrától lehet? :( Igazából nem érzem, hogy rosszul csináltam volna, mindenfélét ettem, csak mértékkel, a mozgás is elég lightos volt, nem értem...... 24 éves vagyok, soha semmi ilyen jellegű gondom nem volt...

2013. ápr. 26. 00:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
32%
A zsírpárna adja a nőies formát nem az izom. Nem azt mondom, hogy úgy nézz ki, mint a PA-DÖ-DÖ lányok, de ne legyél túl izmos. A menstruációhoz zsír kell, nem izom.
2013. ápr. 27. 06:09
 12/13 A kérdező kommentje:

A később esetleg így járóknak írom:

Ma végre megjött! :))))))

Úgyhogy lányok, nagyon figyeljetek oda diéta alatt, hogy eleget egyetek (én nem ettem eleget és elég zsírosan, már rájöttem), mert így jártok, mint én. Az utóbbi 2 hónapban 1500-2000 kalória között étkeztem, fehérjedúsan, szénhidrátból továbbra is igyekeztem kevesebbet enni, viszont a zsírral nem spóroltam! A sült disznóhúst a zsírral együtt elnyammogtam, olajos magvak is gyakran mentek, sok tojást, halat ettem, ill. zsírosabb sajtokat is. Rántottát kolbásszal.

Ja és nem híztam.

2013. jún. 5. 12:28
 13/13 anonim válasza:
16 éves vagyok nemrég kb. 3 hónapja keltem bele egy diétába az első hónapban leadtam 10 kg-t átváltottam vegán gluténmentes zsír mentes cukor mentes életmódot élek 160 cm 55 kg jól érzem magam viszont nagyon aggaszt hogy már 2 hónapja nem jön meg a menstruációm mit tegyek nagyon félek biztos hogy nem vagyok terhes mert még szűz vagyok mit tegyek nem akarom abbahagyni ezt az új életmódot ja amúgy meg napi 1 órát edzek minden nap tudnátok segíteni kérlek amúgy sajnálom hogy ide írtam le a kérdésemet de a gyakorikerdesek.hu nem engedi hogy új kérdést írjak
2016. júl. 10. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!