HELP Más is járt már így - Kimaradó menstruáció diéta miatt?
Az 1200 kcal elég kevés ám egy női szervezetnek. Meg mindenki máshogy reagál a zsír hiányára. A tiéd így. Térj vissza egy "egészségesebb" étrendre, és inkább a mozgással próbálj fogyni, mint a zsír megvonásával. Az anorexia tünete is, ha kimarad a vérzés (ez nem célzás!), tehát igen, a diéta okozhat ilyet.
Ha zsírdúsabb étkezések mellett sem jön meg 2 hónapig, menj nyőgyógyászhoz...
Köszönöm a válaszokat! Az a vicc az egészben, hogy nem alacsony a testzsírszázalékom, van rajtam mit fogni :)
Elkezdtem többet enni, most napi 1500 kcal körül van a fogyasztásom, zsírt is viszek be kicsit többet (hal, tojás, olajos magvak mennek minden nap...).
Najó, tisztázzunk valamit...A súly csalóka dolog: a fenekem és a combom zsíros, darázsderekam van és kicsik a melleim. Húdenagy izomtömeggel sem rendelkezem. 63 kilósan se voltam kövér (elvileg...a BMI szerint), de akkora volt a segg.em, mint a ház, na erről ennyit.
Ja és nem úgy fogyózom, hogy márpedig 50 kilós akarok lenni...felőlem lehetek 58 is, ha az kevés zsírt és több izmot jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!