Érdekelne, hogy így külső szemmel mit gondoltok a cicim formájáról?! PERVERZEK KÍMÉLJENEK! Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Sziasztok! 13 éves vagyok. PERVERZEK KÍMÉLJENEK kérlek szépen! Szóval, külső szemmel szeretném ha elmondanátok hogy nem e fura a cicim formája. Esetleg szép, formás? Rendes válaszokat kérném. Semmilyen rossz szándék sem vezérelt ahhoz, hogy én ide feltöltsem a cicim. Csak kiváncsiságból. Előre is köszönök minden rendes komenntelőnek a válaszát! :)
2013. ápr. 25. 21:21
31/31 anonim válasza:
beképzelt liba vagy... Aki ráadásul buta is.. Szerintem te ne szánalmasozzál itt le senkit, mert az egyetlen szánalmas egoista, egyedül te vagy! Ez szilikon.... látszik.. irigykedünk mi? senki sem irigykedik egy szilionmellre.. fogadok deszka lány vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!