Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Érdekelne, hogy így külső...

Érdekelne, hogy így külső szemmel mit gondoltok a cicim formájáról?! PERVERZEK KÍMÉLJENEK! Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Sziasztok! 13 éves vagyok. PERVERZEK KÍMÉLJENEK kérlek szépen! Szóval, külső szemmel szeretném ha elmondanátok hogy nem e fura a cicim formája. Esetleg szép, formás? Rendes válaszokat kérném. Semmilyen rossz szándék sem vezérelt ahhoz, hogy én ide feltöltsem a cicim. Csak kiváncsiságból. Előre is köszönök minden rendes komenntelőnek a válaszát! :)

[link]

2013. ápr. 25. 21:21
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

A fele ekkora mell sem kicsi, de a tiéd... Nekem jó a pici sajátom :D

De a formája tényleg irigyelni való...

2013. ápr. 26. 00:08
 12/31 anonim ***** válasza:
19%
Teljesen mindegy, hogy milyen a cicid, mert egyrészt még bőven fejlődésben vagy, másrészt mindenki más ütemben fejlődik.
2013. ápr. 26. 06:31
 13/31 anonim ***** válasza:
72%
Tényleg fura kicsit,olyan lufiszerű,sokadik ránézésre se természetes.Na meg spermás is:D
2013. ápr. 26. 10:13
 14/31 anonim ***** válasza:
0%
A szüleid tudják, hogy ilyen képeket töltögetsz fel? Mert kislány a perverzek NEM fognak kímélni! Nagyon felelőtlen és butuska vagy. Arról nem is beszélve, hogy nekem is operált, szilikonos mellnek tűnik, ami persze nem a tiéd. Ez lenne a jobbik eset.
2013. ápr. 26. 11:55
 15/31 anonim válasza:
nekem is nagyon fura és biztos vagyok benne hogy ez nem a te melled.tennél fel esetleg e gy egész alakos képet,a fejed nem kell hogy látszodjon,csak hogy az arányokat is lássuk
2013. ápr. 26. 13:36
 16/31 A kérdező kommentje:

Kedves # 9/15

Miért is tagadnám, hisz te mindent tudsz rólam..

Pár év és nagy ribancnak fognak elkönyvelni? Hmm.. mert IDEGENként kirakom a képem kiváncsiságból IDEGENEKnek akik normális válaszokat adnak (kivéve..)

Esetleg ha figyelmesen elolvastad volna amit írtam 'Semmilyen rossz szándék sem vezérelt ahhoz, hogy én ide feltöltsem a cicim. Csak kiváncsiságból'

És hát nem látom értelmét annak, hogy miért tölteném fel a nem saját mellem? ÉRTELEM (!!!!)

De köszönöm irigységed! Megtisztelsz vele!

2013. ápr. 26. 17:21
 17/31 A kérdező kommentje:

# 10/15

Nagyon szépen köszönöm!

2013. ápr. 26. 17:23
 18/31 A kérdező kommentje:

# 13/17

Szeretnél te ilyen lufi szerű mellet ;)

Spermás? Talán a tükör kis koszos részére gondolsz? MERT SZERINTEM SOK MÁS IGEN!

2013. ápr. 26. 17:25
 19/31 anonim ***** válasza:
0%
elég furán néz ki.. nekem nem kéne ilyen :S
2013. ápr. 26. 18:19
 20/31 anonim válasza:
nem tennél fel másik képet?hogy tényleg elhiggyük hogy ez a te melled
2013. ápr. 26. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!